Kaart

Grote Baan 302

1620 Drogenbos Handelspand Te Koop
1500 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Grote Baan 302 - 1620 Drogenbos - Site van de voormalige papierfabriek ‘Catala’ die volledig herontwikkeld wordt tot warehouses, kantoren, showrooms, etc. De site is uitstekend gelegen vlakbij de E19.
Logistieke activiteiten zijn verboden.
De bouwwerken zullen beginnen in de loop van 2024. De uiteindelijke oplevering van de eerste gebouwen staat gepland voor het tweede semester van 2025.
In totaal zal er ongeveer 60.000 m² gebouwd worden, verdeeld in verschillende zones die zijn aangeduid op het bijgevoegde plan onderaan deze brochure.
Zone A wordt opgedeeld in percelen tussen de 2.000 m² en 7.000 m² waar BTS-gebouwen op kunnen ontwikkeld worden geschikt voor industriële activiteiten zoals opslag, productie, showrooms en kantoren.
Zone B wordt opgesplitst in percelen tussen 1.000 m² en 4.000 m² en zijn geschikt voor evenementen, horeca, vrije tijd en dergelijke.
Elk perceel wordt verkocht met een gebouw op maat waarbij de klanten doorheen heel het proces worden begeleid door de ontwikkelaar.
Er kunnen reeds gesprekken aangegaan worden voor de grotere BTS-gebouwen vanaf 1.500 m². In een latere fase zal er ook gestart worden met de commercialisatie van 38 kmo-units op de site.


Op het Gewestplan ligt de site in een industriezone (donkerpaars). Alsook het nieuwe GRUP (Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan) plaatst de site in Gemengd Regionaal Bedrijventerrein (waarvan op verzoek de voorschriften kunnen worden bekomen).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Bewoonbare oppervlakte
1500 m2
Referentie
3R0ZO9ONE9BM
Makelaar Code
PA-14333
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com