Kaart

Menenstraat 57

8940 Geluwe Handelspand Te Koop

Menenstraat 57 - 8940 Geluwe - Modern handelspand van 104m² met duplexappartement (228m²) en garage op een drukke hoek locatie.

Ontdek dit volledig vernieuwde gebouw met een handelspand op de begane grond en een ruim duplexappartement erboven.
Het appartement biedt een eigentijdse indeling met een ruime leefruimte met open keuken, drie zeer ruime slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche. Aan de woonkamer is er de mogelijkheid tot het maken van een terras (reeds vergund).

Het handelspand op de begane grond is uitgerust met een EPC-waarde van E59 en beschikt over een ventilatiesysteem type C voor een optimale luchtkwaliteit, zowel in het handelspand als in het appartement. Leidingen voor airconditioning en alle benodigde (netwerk)kabels voor camera's zijn reeds geïnstalleerd, waardoor het pand klaar is voor diverse zakelijke mogelijkheden.

Daarnaast biedt het handelspand elektrische rolluiken voor comfort en veiligheid, warm edge ramen voor extra isolatie, en rookmelders voor optimale veiligheid. De dubbele brandwerende plafonds in gyproc tussen het handelspand en het appartement zijn vergund voor horeca, waardoor veelzijdige mogelijkheden ontstaan. De keukenruimte is voorzien van een elektrische installatie en een waterinstallatie om een keuken te kunnen plaatsen.

Een aparte ingang langs de straatkant leidt naar een bureau-ruimte, ideaal voor zakelijke activiteiten. De droge kelder is perfect geschikt als opslagplaats voor dranken. Alsook is er een praktische doucheruimte op deze grond.
Met twee verschillende adressen is dit pand een ideaal opbrengsteigendom. De sectionale poort met afstandsbediening biedt eenvoudige toegang tot de garage.

Pluspunten:
- goede ligging en zichtbaarheid
- compleet vernieuwd
- vergunning voor horeca
- garage
- keukenruimte met de nodige installaties

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit veelzijdige en volledig uitgeruste pand. Neem vandaag nog contact met op met Tamara 0475 55 01 13 - tamara@immolietaer.be voor meer informatie en een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
CIQQEJG4L176
Makelaar Code
3665964
EPC Waarde
139 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€349.000 / Immo Lietaer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com