Home Te Koop Handelspand 9000 Gent
Doornzelestraat 10



immo Kaart

Doornzelestraat 10, 9000 Gent

Handelspand Te Koop in Gent
57 m² perceel
2 slaapkamers

Doornzelestraat 10 - 9000 Gent - Gelegen in het bruisende hart van Gent, met uitzicht op het populaire DOK Noord en de prachtige kerk, staat deze iconische handelszaak te koop. Met een geschiedenis die teruggaat vele generaties, biedt deze unieke locatie eindeloze mogelijkheden voor ondernemers en dromers die op zoek zijn naar de perfecte plek om hun droombedrijf te vestigen.
Of je nu een psycholoog, dokter, advocaat, of eigenaar van een gezellig broodjeszaak of meeneemzaak bent, deze locatie is absoluut perfect voor jou. Met een constant groeiende buurt, nieuwe woonbuurten en een levendige winkelstraat in de buurt, kun je er zeker van zijn dat je hier een constante stroom van klanten zult hebben.
De gevel van dit pand is slechts een voorproefje van de schatten die binnenin te vinden zijn. Met een ruime handelsruimte op het gelijkvloers, een gezellige leefkeuken en grote droge kelder voor opslag, biedt deze ruimte alle faciliteiten die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en bloeien. Met afzonderlijke toegang tot het privégedeelte op de eerste verdieping, waar je een prachtige leefruimte met open keuken en badkamer vindt, zal je je al snel thuis voelen in deze unieke locatie.
De tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, perfect voor een studentenwoning of voor het creëren van een gezellige woonruimte voor jezelf. En met de mogelijkheid om de handelsruimte volledig naar jouw wensen in te richten, is de sky werkelijk de limit.
Dus, als je ervan droomt om een succesvolle onderneming te starten in het hart van Gent, of als je gewoon op zoek bent naar een unieke plek om te wonen, dan is dit jouw kans. Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Grijp deze unieke kans en geef jouw dromen vleugels in dit prachtige pand in de bruisende stad Gent.
De eigenaars wensen te luisteren vanaf € 220000 instelprijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 220.000
Kadastraal Inkomen
€ 495
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
57 m2
Referentie
RUHXJ2-CZ9CJ
Makelaar Code
uniek-pand-centrum-gent-geschi
EPC Waarde
362 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€220.000 / Cannoodt
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com