immo Kaart

Kiekenmarkt 6, 8900 Ieper

Handelspand Te Koop in Ieper
0.01 m² perceel

Kiekenmarkt 6 - 8900 Ieper - In de meest centrale uitgangsbuurt in Ieper staat de Charlie Brown over te nemen. Het pand ligt op wandelafstand van allerlei faciliteiten, zo zijn groot -en kleinhandelszaken op wandelafstand bereikbaar. Charlie Brown is gekend bij jong en oud. Wil je dansen op de beste beats of liever met collega's een workshop cocktails maken? In de Charlie Brown kan het allemaal.
De indeling van de zaak is als volgt. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime zaal terug met een grote bar waar allerhanden cocktails, bieren, frisdranken en snacks kunnen geserveerd worden. De bar werd recent vernieuwd met nieuwe frigo's, ontkalker, was -en ijsmachine. Ook wordt er een nieuwe keuken voorzien volgens alle wettelijke normen.
Achteraan het pand vinden we ook nog twee boksballen terug, waar men zich volledig kan op uitleven. Als we doorlopen treffen we verder de toiletten terug. Op de eerste verdieping vinden we een slaapkamer, badkamer, eetruimte voor het personeel en een ruime stockage ruimte.
Terug buiten vinden we zowel buiten het pand als achteraan het pand ruime en gezellige terrassen terug. In het zomerseizoen mogen de terrassen er staan tot november, wat voor een aangename sfeer zorgt tijdens het warme weer.
Bekijk gerust meer foto's op volgende link: https://www.facebook.com/Tequilabar-Charlies-155683771161117" target="_blank">https://www.facebook.com/Tequilabar-Charlies-155683771161117.
De huurprijs van het pand is €1.100/ maand. Er al aan gedacht een cocktailbar/ danscafé over te nemen? Dan is dit je kans! Een prachtig én uniek pand die tal van mogelijkheden biedt! Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 150.000
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
0.01 m2
Referentie
50-QZI6UK3TK
Makelaar Code
IEPVK2022036
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
30 Nov 2023
€150.000 / Immo Francois
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com