Kaart

Bergstraat 76

1910 Kampenhout Handelspand Te Koop
76 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een energiezuinige en waardevaste vastgoedinvestering in het hart van de stad? Dan is deze mooi gerenoveerde handelsruimte de perfecte optie! De ruimte beschikt over een inkomhal, een zonnige polyvalente ruimte van maar liefst 30m² met een open keuken, een badkamer met dubbele wastafelkast en douche, een wasruimte en twee kamers met parketvloer. Geniet van het comfort van 3-dubbele beglazing, eiken parket, Bosch keukenapparatuur en nog veel meer! Daarnaast is er ook nog een ondergrondse opslagruimte en bestaat er zelfs de mogelijkheid om een garage mee aan te kopen. De 75m² meteen klaar voor gebruik leveren, biedt de ideale ruimte voor kantoorgebruik, vrije beroepers of als een kans die je niet mag laten lopen.

* * *

Q1: Wat is de netto-oppervlakte van het handelsgelijkvloers?
A1: Het handelsgelijkvloers heeft een netto-oppervlakte van 75 m².

Q2: Wat zijn de afwerkingsmaterialen van het handelsgelijkvloers?
A2: Het handelsgelijkvloers is afgewerkt met onder andere eiken parket, keukenapparatuur van Bosch en 3-dubbele beglazing.

Q3: Is er mogelijkheid om een garage mee te kopen?
A3: Ja, er bestaat de mogelijkheid om een garage in het gebouw mee aan te kopen.

Q4: Wat voor ruimtes bevinden zich in het gelijkvloers?
A4: Het gelijkvloers bevat een inkomhal, een riante en lichtrijke polyvalente ruimte met een open ingerichte keuken, een ruime badkamer met dubbele wastafelkast en een douche, een praktische wasruimte en twee volwaardige kamers met mooie parketvloer waarvan één kamer uitgeeft op het terras.

Q5: Wat is de energiezuinigheid van het handelsgelijkvloers?
A5: Het handelsgelijkvloers is energiezuinig.

* * *

Bergstraat 76 - 1910 Kampenhout - Dit centraal gelegen en mooi gerenoveerd handelsgelijkvloers met een netto-oppervlakte van 75 m² bevindt zich in een kleinschalige en welonderhouden residentie. Deze handelsruimte beschikt over een inkomhal, een riante en lichtrijke polyvalente ruimte van maar liefst 30 m² met een open ingerichte keuken, een ruime badkamer met dubbele wastafelkast en een douche, een praktische wasruimte en twee volwaardige kamers met mooie parketvloer waarvan één kamer uitgeeft op het terras. Het geheel werd hoogwaardig afgewerkt met onder andere eiken parket, keukenapparatuur van Bosch, 3-dubbele beglazing,… . Verder is er nog een ondergrondse individuele opslagruimte aanwezig. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een garage in het gebouw mee aan te kopen. Dit energiezuinig handelsgelijkvloers is uitermate geschikt als kantoorruimte, voor vrije beroepers of als een waardevaste vastgoedinvestering. Een ware opportuniteit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Kadastraal Inkomen
€ 812
Algemeen
Type
Handelspand
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
6717220190529072259
Makelaar Code
1389
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 May 2021
€239.000 / Immo Time
09 Dec 2020
€249.000 / Immo Time
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com