Home Te Koop Handelspand 2500 Lier
Mechelsesteenweg 201
Kaart

Mechelsesteenweg 201

2500 Lier Handelspand Te Koop
766 m² perceel
2 slaapkamers

Mechelsesteenweg 201 - 2500 Lier - Op een schitterende locatie te Lier bevindt zich deze winkelruimte met apart duplex appartement en ruime parking. Het pand beschikt over een uitzonderlijke visibiliteit. U geniet van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen en pal aan de ring van Lier. De naastgelegen woning (nr. 199) staat ook te koop. Het handelspand op een perceel van 766 m² biedt daarom tal van mogelijkheden. Deze eigendom biedt ook een interessant huurrendement. Er is de mogelijkheid de bebouwde oppervlakte nog serieus te vergroten.

Het handelsgelijkvloers wordt momenteel uitgebaat als frituur. U beschikt hier vooraan over een handelsruimte, met ruim terras, en achterliggend een ingerichte keuken, ook voorzien van koelruimte. Verder op het gelijkvloers beschikt u nog over extra berging en een aparte bureauruimte. De bovenliggende woonst is bereikbaar via een aparte inkom. Hier beschikt u over een ruime leefruimte met veel lichtinval door de grote raampartijen. Deze kunt u inrichten met een gezellige zithoek, uitgerust met haard, en een aparte eetplaats. Op de eerste verdieping bevindt zich verder nog een ingerichte keuken. De nachthal op de tweede verdieping geeft ons nog toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, toilet en ligbad. U beschikt over voldoende parkeermogelijkheden op de ruime parking. Hier bevindt zich ook nog een aparte garagebox.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een handelspand op een toplocatie. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Perceel = 766 m²
- Uitzonderlijke ligging
- Handelspand en duplex

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 699.000
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
1981
Grond oppervlakte
766 m2
Referentie
SB8ZMAV9NQ10
Makelaar Code
143491
EPC Certificaat
20220629-0002632070-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€699.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com