Kaart

Binkomstraat 3

3210 Lubbeek Handelspand Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Binkomstraat 3 - 3210 Lubbeek - 5 nieuwbouw handelsruimtes op toplocatie in Lubbeek

Louis is de recentste ontwikkeling in het bruisende centrum van Lubbeek. Het gebouw bestaat uit 8 appartementen en 5 handelsruimtes en straalt met haar moderne architectuur kwaliteit en comfort uit.

Het gebouw komt in de plaats van de huisnummers 3-5, pal in het centrum van Lubbeek. Je bevindt je er op wandelafstand van de supermarkt, de bakker, banken, apotheken, het postkantoor, eet- en drankgelegenheden … Het is vlot bereikbaar met de fiets, de auto en de bus. Parkeren kan steeds op het gemeenteplein. 

De handelsruimtes bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping. Twee handelsruimtes bevinden zich vooraan aan de straat met goede visibilteit en een zuid gericht terras. De andere drie kantoorruimtes bevinden zich rustig gelegen langs de achterzijde van het gebouw. Deze beschikken over een privaat terras en tuin met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.  

Louis voldoet aan alle hedendaagse normen zoals vloerverwarming, vloerkoeling en een individuele geothermische warmtepomp. Gezien ze het BEN-label dragen (E-peil <20), geeft u dit als koper recht op 100% korting op uw onroerende voorheffing de eerste 5 jaar. Met andere woorden: u hoeft de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing te betalen! 

Meer informatie of graag een vrijblijvende afspraak? Contacteer ons via 0491 90 99 90 of via nieuwbouw@living-stone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
E8G8CGJVYN7X
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com