Kaart

3560 Lummen Handelspand
374 m² wonen
722 m² perceel
2 slaapkamers
€679.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

UITZONDERLIJK RUIM HANDELSPAND MET WOONST IN MELDERT-LUMMEN
LiggingDit uitzonderlijk handelspand met bovenliggend appartement ligt op de hoek van de Geeneindestraat en de drukke Meldertsebaan. Je hebt hier veel passage en het centrum van Lummen, Paal, Diest, E313 en E314 liggen op slechts enkele minuten rijden. Van een centrale en goede commerciële ligging gesproken!
BeschrijvingHet betreft een riante handelsruimte (269 m² + volledige kelder) met ruim appartement (105 m²) elk voorzien van aparte verwarmingsinstallaties, elektriciteitsmeters en een aparte toegang.
HandelspandHet handelsgedeelte is verdeeld over de kelder, het gelijkvloers en de eerste verdieping. Het pand is geschikt voor verschillende doeleinden: toonzaal, commerciële ruimte, winkel, kantoor- of praktijkruimte, horecazaak, ... Het pand is instapklaar, enkel de inrichting dient nog te gebeuren naar eigen noden. Door de aanwezige goederenlift zijn de activiteiten die je hier kan uitvoeren eindeloos.Op het gelijkvloers kom je binnen in grote open ruimte. Door de aanwezigheid van de grote raampartijen heb je hier veel lichtinval en is dit een zeer aangename lichtrijke ruimte. Verder heb je nog een aparte ruimte die kan dienen als praktijk- of bureauruimte en een garage met sectionale poort.De eerste verdieping is dankzij het industriële karakter en de open trap zeer betrokken bij het gelijkvloers. Deze verdieping kan weeral gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Een apart toilet is reeds voorzien.De kelder heeft nog eens een oppervlakte van maar liefst 140 m². Dit biedt veel potentieel en is ideaal als stockage-, magazijn- of werkruimte met als grote troef de aanwezige goederenlift.Voor jouw potentiële klanten en medewerkers is er voldoende parkeergelegenheid rondom het pand.Door de ligging op een hoekperceel en de grote ramen geniet je hier van een zeer goede visibiliteit.
AppartementHet instapklaar appartement met een mooie bewoonbare oppervlakte van 105m² is gelegen op de tweede verdieping. Je kan dit bereiken via een buitentrap langs de achterzijde van de blok of via een aparte inkom aan de voorzijde. Je komt binnen via de hal die toegang geeft tot de verschillende ruimtes. De leefruimte met open keuken geniet van veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Grenzend aan de keuken heb je nog een praktische berging. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche en lavabo en een apart toilet. Buiten naast het appartement is er een mogelijkheid om een gezellige buitenruimte/terras te creëren.
Troeven- combinatie wonen en werken mogelijk- appartement en handelspand met aparte inkom, gescheiden meters/installaties- handelsruimte (269 m² + kelder) met zeer veel mogelijkheden- gezellig appartement (105 m²) met 2 slaapkamers- uitzonderlijke visibiliteit: ligging op hoekperceel / veel grote raampartijen)- voldoende parkeergelegenheid voor klanten/werknemers- goede commerciële ligging en vlotte bereikbaarheid

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 679.000
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
2000
Grond oppervlakte
722 m2
Bewoonbare oppervlakte
374 m2
Referentie
MDSR58L750KZ
Makelaar Code
110590
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Nov 2023
€679.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com