Home Te Koop Handelspand 4122 Neupré
Route du Condroz 99
Kaart

Route du Condroz 99

4122 Neupré Handelspand Te Koop
166 m² wonen
822 m² perceel

Route du Condroz 99 - 4122 Neupré - Deze strategische locatie, optimale zichtbaarheid en het grote aantal bezoekers (meer dan 20.000 auto's per dag!) bieden uitstekende commerciële mogelijkheden voor alle soorten. Het gebouw, dat uit 2 units bestaat, biedt een ongelooflijk potentieel voor een investeerder of winkelier. INCLUSIEF EEN BOUWPERCEEL!
De 1e unit, die momenteel als Horeca op de begane grond wordt geëxploiteerd, is in uitstekende staat en wordt opmerkelijk goed beheerd en is transparant! (uitstekende resultaten en balansen). De dubbele toegang aan de voorzijde en de tuin aan de achterzijde bieden onbenut potentieel. De 2e eenheid is de ruime flat met een slaapkamer, badkamer en gezellige woonkamer. Dit appartement is in uitstekende staat en klaar om zo te betrekken. Het kan ook worden gecombineerd met de commerciële benedenverdieping voor een 100% professionele activiteit. Of verhuurd worden (kantoor of andere). De kelders en 2 garages bieden praktische opslagruimte. Een belangrijk voordeel van deze opportuniteit is de lage schuld van het bedrijf en de maandelijkse aflossingen, die, wanneer ze worden overgenomen door de koper, de aankoopprijs aanzienlijk verlagen. Fiscale en balanstechnische levensvatbaarheid zijn gegarandeerd. Een ideaal bedrijf om een jongere talent te sponsoren!
Verkoop van de aandelen van het bedrijf zonder juridische kosten (je kunt het pand ook kopen onder het registratierechtregime tegen een andere prijs).

Neem nu contact met ons op 04 235 21 21 voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Kadastraal Inkomen
€ 976
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
822 m2
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
XR-E75V0NDMO
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Jan 2024
€450.000 / ERA Blavier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com