Kaart

Dijk 29

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver Handelspand
269 m² wonen
480 m² perceel
4 slaapkamers
€495.000

* * *

Dijk 29 - 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver - Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich dit appartementsgebouw met een appartement op het gelijkvloers en een boven gelegen duplex appartement. U bevindt zich hier vlakbij winkels, eet- en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer. Momenteel zijn beide appartementen verhuurd en bieden ze een interessant huurrendement.

We betreden het het appartement op het gelijkvloers. Hier vinden we een ruime leefruimte waar u een aparte eetplaats en een gezellige zithoek kan inrichten. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend kan u een ruime slaapkamer terugvinden. Verder omvat het appartement een lichtrijke veranda, een berging/wasplaats, een apart toilet en de badkamer met dubbele lavabo en ligbad. U beschikt ook nog over een leuk terras.

Op de eerste verdieping kan u het duplex appartement terug vinden. De ruime leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Deze kunt u inrichten met een zithoek, eetplaats en bureauruimte. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime, goed georiënteerde terras, waar u steeds kunt genieten van het mooie weer. Verder beschikt u over een volledig ingerichte keuken, voorzien van de voornaamste toestellen met aangrenzend een aparte berging/wasruimte. De nachthal op de tweede verdieping geeft ons toegang tot drie slaapkamers en de badkamer uitgerust met dubbele lavabo, douche en ligbad. Het gebouw is voorzien van een alarm en camerabewaking.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een investering met een interessant huurrendement op een uitstekende locatie. De naastgelegen woning is ook te koop en is momenteel ook verhuurd. Contacteer ons alvast voor meer informatie op 0472 22 12 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Uitstekende locatie
- Momenteel beiden verhuurd
- 2 appartementen met aparte inkom

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
1989
Grond oppervlakte
480 m2
Bewoonbare oppervlakte
269 m2
Referentie
UE65W5CRE65D
Makelaar Code
2438
EPC Waarde
724 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220730-0002648258-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
12 Sep 2022
€495.000 / Boonstra Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com