Home Te Koop Handelspand 8400 Oostende
Dokter Verhaeghestraat 46
Kaart

Dokter Verhaeghestraat 46

8400 Oostende Handelspand Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Dokter Verhaeghestraat 46 - 8400 Oostende - OVER TE NEMEN:

Startklare afhaalpizzeria met bewezen omzet én comfortabele werkuren.
Perfect gesitueerd in het Westerkwartier van Oostende, een woonbuurt met veel vaste bewoning, De zaak straalt een authentieke Italiaanse sfeer uit en staat bekend voor zijn vers deeg, pizza's en pasta's. Alle producten worden met zorg, liefde en passie bereid. Op deze manier wenst de huidige uitbater de echte Italiaanse smaak naar Oostende brengen.

De pizzazaak beschikt over een leveranciersingang, keuken, afwaslijn, koelcel en badkamer (lavabo en douche).
De charmante verkoopruimte is voorzien van professionele apparatuur. Onder meer: koeltoog, kassasysteem en pizza-oven waar maar liefst 6 pizza's tegelijk kunnen worden afgebakken.

Gelegen in het levendige Westerkwartier, omringd door scholen en veel vaste bewoners, biedt deze locatie een centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid waardoor klanten snel en eenvoudig kunnen genieten van een heerlijke maaltijd (zelf de vele strandgangers vinden hun weg naar de lekkere pizzeria). Momenteel wordt het assortiment uitgebreid met afhaalmaaltijden.

Als nieuwe uitbater staat er een opleiding voor je klaar waarbij de methode en receptuur worden aangeleerd om de pizzazaak op dezelfde manier te blijven runnen.
Je vindt hier dus alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn, inclusief sociale media, een website en een telefoonnummer. Bovendien kan je genieten van lage huurvoorwaarden (uitzonderlijk lage huurprijs)!

Geen personeel vereist. Ideaal voor een ambitieus en gemotiveerde ondernemer die een bloeiende onderneming wil overnemen in deze gezellige afhaalpizzeria.

Uitstekende reviews:
Google: 4,6/5
Facebook; 5/5

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
EWPY1Z1CN-6V
Makelaar Code
4308
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com