Kaart

Marteelstik 10

8460 Oudenburg Handelspand Te Koop
1569 m² perceel
€1.695.000
Lening simuleren

* * *

Marteelstik 10 - 8460 Oudenburg - Dit jonge industrieel gebouw met een strategische logistieke locatie is gelegen in Oudenburg. Een perfecte uitvalsbasis met uitstekende verbindingen naar de kust, binnenland, buitenland én het bloeiende havengebied van Zeebrugge en dit door de nabijgelegen op- en afrit van de A10. Deze locatie biedt een ongeëvenaarde kans om zowel uw commerciële als industriële activiteiten uit te breiden.
Het gebouw, opgetrokken in 2011, belichaamt moderne technologieën en voldoet aan de hoogste hedendaagse standaarden. Het beschikt over drijfkracht voor zware industrie, evenals een ruime parkeergelegenheid voor uw klanten en personeel.
Er is een buikbare vloeroppervlakte van om en bij de 1.600 m².
Er is een grote productiehal: Ideaal voor productie, opslag en diverse industriële activiteiten. De polybetonvloer en prachtige lichtstraat creëren een optimale werkomgeving. Het winkelgedeelte/showroom is opgedeeld in twee afzonderlijke ruimtes die mooi met elkaar verbonden zijn en deze biedt de flexibiliteit om naadloos productie en verkoop te combineren. De ruimtes zijn volledig aanpasbaar en kunnen dienen voor evenementen, kantoorruimtes of klantenontvangst.
Door zijn polyvalente indeling biedt het gebouw voldoende ruimte om te voldoen aan uw specifieke behoeften.
Er zijn nog aparte technische werkplaatsen aanwezig. Deze extra werkruimtes kunnen dienst doen als magazijn, waardoor u over extra opslagcapaciteit beschikt.
Door het logistiek sas kunt u genieten van een vereenvoudigde goederen in- en uitvoer. Het gebouw kan zelfs grote vrachtwagens herbergen, met een extra opslagruimte.
Bovendien is het gebouw uitgerust met 48 zonnepanelen, wat niet alleen de duurzaamheid bevordert, maar ook bijdraagt aan lagere operationele kosten op lange termijn. Mis deze kans niet om uw commerciële of industriële dromen waar te maken op deze uitstekende locatie in Regio Oostende. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en uw visie tot leven te brengen!
Als kers op de taart is er nog een casco appartement van 240 m² met ruim terras, hierdoor kunt u uw werk-woon verhouding mooi combineren.
Neem direct contact op voor meer informatie en bezichtigingsmogelijkheden.!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.695.000
Kadastraal Inkomen
€ 4.468
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
1569 m2
Referentie
BSAR3GRFK8DK
EPC Certificaat
20230602-0009486703-NR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2023
€1.695.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com