Kaart

Grote Markt 10

8970 Poperinge Handelspand Te Koop
393 m² wonen
190 m² perceel

Grote Markt 10 - 8970 Poperinge - Ontdek dit handelspand met uiteenlopende mogelijkheden, gelegen op de historische Grote Markt van Poperinge. Met zijn uitstekende ligging biedt dit pand eindeloze mogelijkheden voor ondernemers en gastvrijheidsliefhebbers.

VOOR ELK WAT WILS:
Bent u op zoek bent naar een bruisende locatie voor uw handelszaak. De centrale ligging op de Grote Markt zorgt voor een constante stroom van bezoekers, toeristen en lokale bewoners.

KENMERKEN VAN HET PAND:
- Handelspand: Het pand biedt een ruime commerciële ruimte op de begane grond, ideaal voor diverse soorten winkels, restaurants, cafés of kantoren. Met zijn grote etalages en zichtbaarheid vanaf de markt, is dit een uitstekende kans om uw onderneming te vestigen op een toplocatie.

Met enige creativiteit kan dit pand ook worden omgetoverd tot andere mogelijkheden. Stel u voor, gasten verwelkomen in het hart van Poperinge, omringd door de levendige sfeer van de Grote Markt.

CENTRALE LIGGING, ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN:
- Grote Markt in Poperinge: Deze historische locatie staat bekend om zijn gezelligheid, bruisende activiteiten en rijke geschiedenis. Als eigenaar van dit pand bevindt u zich in het hart van alle actie, met restaurants, winkels en bezienswaardigheden op loopafstand.

ONTDEK HET POTENTIEEL:
Of u nu een ondernemer bent die droomt van een bloeiende zaak of een gastheer/gastvrouw die warme gastvrijheid wil bieden, dit pand op de Grote Markt van Poperinge biedt een unieke kans. Neem vandaag nog contact op met ERA Domus om de mogelijkheden te bespreken en uw visie tot leven te brengen.

Opsomming van de indeling:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
190 m2
Bewoonbare oppervlakte
393 m2
Referentie
10-O8T31USOT
EPC Waarde
281 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230817-0002966875-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€469.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com