Kaart

Ankerstraat 129

9100 Sint-Niklaas Handelspand Te Koop
189 m² wonen
90 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Ankerstraat 129 - 9100 Sint-Niklaas - Welkom bij de meest buitengewone woning in het sprankelende centrum van Sint-Niklaas, op slechts een steenworp afstand van het marktplein. Dit unieke pand met een geïntegreerde handelsruimte in een levendige winkelstraat met een overvloed aan zichtbaarheid, geeft uw bedrijf direct een ongeëvenaarde bekendheid. Of u nu een kapsalon, een trendy broodjeszaak, een populair pita afhaalpunt, een ontspannend massagesalon of een professioneel advocatenkantoor runt, deze locatie is zonder twijfel de perfecte plek voor uw onderneming. Hier komt wonen en werken samen in perfecte harmonie.
De handelsruimte is werkelijk adembenemend en biedt eindeloze mogelijkheden. De prachtige vloer en de grote glazen pui aan de straatkant garanderen maximale zichtbaarheid en naamsbekendheid. Uw zaak zal hier ongetwijfeld floreren en uw omzet zal snel toenemen.
Deze schitterende woning beschikt over een weelderige penthouse-achtige leefruimte, compleet met een prachtige landelijke keuken die is uitgerust met de nieuwste hoogwaardige apparatuur. De warme en gezellige sfeer wordt nog eens versterkt door de prachtige plankenvloer. Bovendien biedt het zonnige terras op het zuiden een ideale ruimte om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met vrienden, terwijl u de heerlijke geuren van uw barbecue opsnuift. Het leven in deze fantastische woonruimte zal uw hart sneller doen kloppen en u een ongeëvenaard vakantiegevoel geven.
Achter de handelsruimte bevindt zich een extra kantoorruimte met een apart toilet, toegang tot de kelder en een volledig uitgeruste keuken met een ruime berging. Dit biedt u flexibiliteit en extra mogelijkheden om uw bedrijf te runnen.
De eerste verdieping straalt een warme en gezellige sfeer uit, waardoor het een genot is om hier te vertoeven. Drie prachtige slaapkamers, elk met een unieke charme en eigenheid, worden aangevuld met een inloopkast en een elegante badkamer met een verfrissende douche, een prachtig wastafelmeubel met een grote spiegel, een tweede toilet en een wasmachineaansluiting.
Deze woning is niet zomaar een alledaagse optie, maar een buitengewone en unieke kans die u niet mag missen. Zorg ervoor dat u deze mogelijkheid benut en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. Wees er snel bij, want deze unieke parel zal niet lang

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.665
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
CZPO0PCCI4D8
Makelaar Code
centrum-sint-niklaas-handel-pr
EPC Waarde
543 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€199.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com