immo Kaart

Vichteplaats 32, 8570 Vichte

Handelspand Te Koop in Vichte
362 m² wonen
378 m² perceel
3 slaapkamers

Vichteplaats 32 - 8570 Vichte - In het hart van het bruisende centrum van Vichte bevindt zich deze prachtige, tot in de puntjes afgewerkte woning met een ruim handelspand. Deze verborgen parel biedt niet alleen een ongeëvenaarde woonervaring, maar ook een uitstekende gelegenheid voor commerciële activiteiten.Met de meeste voorzieningen op loopafstand en een vlotte verbinding naar belangrijke uitvalswegen, is deze locatie werkelijk ideaal.Laten we een gedetailleerdere blik werpen op het pand:
Gelijkvloers:

Bij het betreden van de woning valt meteen de smaakvolle inkomhal op. De ruime garage, voorzien van een handige sectionaalpoort, biedt parkeergelegenheid en opslagruimte.
Een apart toilet op de begane grond draagt bij aan het gemak en de efficiëntie van het dagelijks leven. Daarnaast is er een veelzijdige bureauruimte of zithoek, perfect voor ontspanning.De woonkamer op de begane grond is een oase van comfort, compleet met een gezellige gashaard. Deze ruimte vloeit naadloos over in de open leefkeuken, die is uitgerust met een overvloed aan opslagruimte en hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een combi-oven, ingebouwde koffiemachine, vaatwasser en inductiekookplaat.

Verdieping:
Op de bovenverdieping vinden we drie ruime slaapkamers, elk met ingebouwde kasten voor een geoptimaliseerde opslagruimte. Grote badkamer met douche en dubbele wastafel in natuursteen. Aangrenzend aan de badkamer bevindt zich een ruime dressing, volledig afgewerkt met op maat gemaakte kasten om uw kleding en accessoires georganiseerd te houden.
Handelsruimte:
De winkel werd volledig vernieuwd en ingericht door Bossuyt winkelinrichtingen, aansluitend bevindt ruim atelier met verschillende grote koelcellen.Momenteel ingericht als slagerij, maar kan evengoed dienst doen voor andere commerciële activiteiten, of gewoon als uitbreiding van de woning.De ruimte kan worden omgebouwd tot een extra leefruimte, een thuiskantoor, een fitnessruimte,...
Extra Troeven:


Geniet van hoogwaardig geluid met het Bose-soundsysteem dat is geïnstalleerd in het atelier, de woonkamer, de keuken en zelfs de tuin.
Eiken deuren voegen een vleugje elegantie en duurzaamheid toe aan het interieur.
De volle parketvloeren stralen warmte en stijl uit.
Overal in het huis zijn ingebouwde kasten te vinden, waardoor er geen gebrek is aan opslagruimte voor uw persoonlijke spullen.

Deze woning en het aangrenzende handelspand zijn tot in de puntjes verzorgd en ontworpen met oog voor detail. De ligging in het centrum van Vichte biedt niet alleen het comfort van nabijheid tot voorzieningen, maar ook een levendige sfeer en een gemakkelijke toegang tot de omgeving. Kortom, een unieke kans om wonen en ondernemen op een uitzonderlijke manier te combineren.Voor meer info of een bezoek contacteer Martijn via martijn@maesconceptimmo.be of via 0470/629568

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 459.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.302
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
378 m2
Bewoonbare oppervlakte
362 m2
Referentie
ZC9YLMSDHZH0
Makelaar Code
Vichteplaats 32, Vichte
EPC Waarde
324 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230925-0002997878-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Oct 2023
€459.000 / Maes concept immo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com