Kaart

Ketterijstraat 22

9988 Watervliet Handelspand Te Koop
440 m² wonen
740 m² perceel
2 slaapkamers

* * *

Ketterijstraat 22 - 9988 Watervliet - Laat u verrassen door dit unieke en centraal gelegen vastgoed, een waar pareltje midden in de Polders en aan de idyllische dorpskern met De Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaartkerk, ook wel de "kathedraal van het noorden" genoemd vanwege haar rijke interieur. Deze uitzonderlijke eigendom bestaat uit een ruim woonhuis dat op harmonieuze wijze is geschakeld met een karaktervolle horecazaak, waarschijnlijk één van de mooiste in de streek. De inrichting van het restaurant is verzorgd door de befaamde horeca-inrichters Smitz & Roches, tevens verantwoordelijk voor het design van de Belga Queen te Gent. Een unicum.

Deze horecazaak werd in 2004 compleet vernieuwd en biedt een beleving die staat voor kwaliteit en gezelligheid. De stijlvolle bar is de ideale plek om te aperitieven, waarna u kunt genieten van bourgondisch eten in de ruime en uniek aangeklede eetzaal. Voor wie liever buiten vertoeft, is er een immens groot terras voorzien van een ruime luifel, rokersvriendelijk en met een prachtig uitzicht op een exotisch aangelegde tuin. Hier kunt u tot in de late uurtjes naborrelen met vrienden en familie.

De geïntegreerde woning verwelkomt u in een riante leefruimte met eetplaats, momenteel deels bureauruimte. Een vaste trap leidt u naar de bovenverdieping waar twee volwaardige slaapkamers en een luxueuze badkamer te vinden zijn. Een tweede badkamer is gekoppeld aan een extra slaapkamer, nu in gebruik als dressing.

Gelegen in dé ideale wandel- en fietsstreek, omringd door prachtige landschappen, kreken en bossen.
Veel plattelandstoerisme en B&B's in de nabije omgeving, wat extra klandizie oplevert.
Sterke reputatie als handelszaak die zowel kwaliteit als gezelligheid hoog in het vaandel draagt.

In energiezuinigheid werd er ook reeds zwaar geïnvesteerd. 66 zonnepanelen met een totaal vermogen van 20.000 kWh (2 omvormers) ! Dit pand is klaar voor de toekomst!

Dit is dus niet alleen een fantastische plek om te wonen, maar ook om uw professionele activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Dit unieke pand biedt meer dan voldoende ruimte om uw professionele activiteit en privéleven te combineren.

Roerende goederen niet inbegrepen in de koopsom.

Voor een bezichtiging van deze opmerkelijke horecazaak met woonst, neem contact op met Unicum via 093361615 of stuur een mail naar info@vastgoedunicum.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
740 m2
Bewoonbare oppervlakte
440 m2
Referentie
QP9QP19IKVYN
Makelaar Code
spir5823
EPC Certificaat
20230829-0002974464-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
21 Nov 2023
€695.000 / Vastgoed Unicum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com