Home Te Koop Handelspand 8978 Watou
Rue du Maréchal Foch 5
Kaart

Rue du Maréchal Foch 5

8978 Watou Handelspand Te Koop

Rue du Maréchal Foch 5 - 8978 Watou - OVERNAME + TE KOOP- In het charmante én toeristisch stadje Cassel, gelegen in de Franse westhoek/ Frans-Vlaanderen, dichtbij de Grote Markt bevindt zich deze interessante eigendom. Dit authentiek gebouw dateert van midden de jaren 1800 en is beschermd erfgoed. De huidige eigenaars hebben dit gebouw met veel zorg gerenoveerd zodat de traditionele elementen behouden zijn gebleven! Dit gebouw heeft al sinds 2008 een dubbele functie, zijnde als gastronomisch restaurant met als naam "Fenêtre sur Cour" en erboven een ruime woonst. Ook is er de mogelijkheid én plaats om deze 2 functies te splitsen zodat je het bovenste gedeelte kan verhuren als vakantiewoning of appartement om privé te verhuren doorheen het jaar! Het volledige gebouw werd telkens zeer goed onderhouden en voorzien van kwaliteitsmaterialen, daardoor is het volledig instapklaar! Dit restaurant heeft momenteel 36 zitplaatsen en nog een gezellig terras met 15 extra plaatsen. De locatie van deze handelszaak is uitermate geschikt, Cassel is namelijk zeer geliefd door Belgen maar is ook enorm gekend in Frankrijk als toeristische trekpleister. In 2018 was het zelfs verkozen tot "Village preféré des francais"! Wil je graag wonen en werken combineren in een mooie setting? Lees dan zeker verder!
Deze verkoopprijs bevat de aankoop van het gebouw en de volledige overname met inboedel van de handelszaak! Cijfers kunnen ingekeken worden na contact met Manon (+32 475 21 56 22).
De indeling van deze eigendom gaat als volgt:
- Restaurantgedeelte (gelijkvloerse verdieping + droge koele kelder)
Men bekomt een royale entrée met toegang naar de sanitaire voorzieningen (2020 vernieuwd), aparte (vergader)ruimte/ontbijtraumte, restaurantgedeelte, bar, professionele horecakeuken met nieuwe gasfornuis, oven en frigo's van 2022. Verder bekom je de aparte afwasvoorziening (ook vernieuwd in 2022), aparte wc en verkleedruimte voor het personeel. Je kan vanuit de keuken of bar richting de gezellige koer! Aan de achterkant van de koer heb je nog een ruime buitenberging en heb je een zij-ingang. Ideaal voor leveranciers om via deze weg te leveren, alsook is het dienstig als nood-uitgang.
- Woongedeelte (1ste, 2de en 3de gedeelte)
Vanuit de bar kan je een trap naar het 1ste verdiep. Hier heb je een nachthal met 3 grote slaapkamers en een apart toilet. Verder via de trappenhal bekom je een grote overloop die nu dienst doet als bureau. Vanuit deze ruimte kom je op het plat dak waar er perfect een dakterras kan worden gemaakt. Verder op dit verdiep is hier nog een badkamer (vernieuwd in 2021) met douche, bad, wastafel en aansluiting wasmachine. Op het 3de verdiep bekomt men de open keuken met gezellige leefruimte, vergezeld met open mezzanine om eventueel als 4de slaapkamer te gebruiken, hobbyruimte of bureauruimte.
Technische kenmerken:
- Conforme elektriciteit
- Wijziging schrijnwerk (2020)
- EPC: label C (woning)
- CV op gas
- Overal dubbele beglazing

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.781
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
AAIM5JKLWPS2
Makelaar Code
POPVK2023017
EPC Waarde
126 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Feb 2024
€645.000 / Immo Francois
06 Apr 2023
€670.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com