Kaart

2970 's-gravenwezel Huis Te Koop
504 m² wonen
5 slaapkamers
€1.950.000
Lening simuleren

Ontdek de unieke charme van deze prachtige villa, genesteld in een schitterend aangelegde tuin op een rustige en residentiële locatie. Door zijn ruime perceel geniet deze woning van een uitstekende lichtinval en een perfecte zonoriëntatie.

Het elegante interieur is volledig ontworpen door de bekende interieurarchitect Gert Voorjans. De centrale inkomhal, uitgerust met een vestiaire en gastentoilet, leidt je naar de gezellige leefruimte met open haard en dubbele openslaande deuren die uitkijken op de tuin. Er is ook een knusse leeskamer met eikenhouten bibliotheekwand, alsook een stijlvolle bureauruimte voorzien van een prachtige parketvloer.

De keuken, fris geverfd en volledig uitgerust, is toegankelijk vanuit zowel de sfeervolle eetkamer als de inkomhal. Daarnaast is er ook een praktische bijkeuken.

De volledig omheinde tuin met zelfreinigend zwembad en gezellige terrassen is bereikbaar vanuit alle gelijkvloerse ruimtes. Geniet van etentjes in het verwarmde eiken bijgebouw met open haard bij de tuin, een ideale plek voor gezellig samenzijn in alle rust en privacy.

De royale nachthal op de bovenverdieping leidt naar de mastersuite met ruime slaapkamer, dressing met ingemaakte kasten en een marmeren badkamer met dubbele wastafel, toilet, douche en ligbad. Daarnaast zijn er nog vier slaapkamers en twee extra badkamers.

Buitenshuis is er een carport voor twee wagens en een tuinberging. Deze villa heeft alles om van te dromen.

* * *

Bijzonder charmant en karaktervol, in een prachtig aangelegde tuin, ligt deze villa op een zeer rustige en residentiële locatie.
Door omvang van het perceel kent de woning een schitterende lichtinval en dat nog eens gecombineerd met heerlijke zonoriëntatie.

De gehele afwerking is gerealiseerd door gerenommeerd interieurarchitect Gert Voorjans.

Centrale inkomhal heeft een vestiaire en gastentoilet. De gezellige en sfeervolle leefruimte lonkt, met diverse zichten op de tuin dankzij de dubbele openslaande deur, en een stemmige open haard. Aansluitend is er een leeskamer met eikenhouten bibliotheekwand en een bureauruimte op een mooie parketvloer en een open haard.

De volledig uitgeruste keuken, fris geschilderd, is toegankelijk vanuit een ruime stemmige eetkamer, alsook vanuit de inkomhal, met in annex een zeer gerieflijke bijkeuken.

Vanuit alle gelijkvloerse ruimtes heeft men toegang tot de volledig omheinde en prachtig aangelegde tuin met zelfreinigend zwembad, gezellige terrassen en een serre. Een zeer sfeervol en verwarmd eiken bijgebouw met open haard, garandeert talrijke etentjes in de tuin.
Alle rust, ruimte en privacy.

Verdieping:
De royale nachthal geeft toegang tot de mastersuite bestaande uit een ruime slaapkamer, een dressing met ingemaakte kasten, en een grote badkamer uitgevoerd in de marmer, voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een douche en ligbad.

Voorts zijn er nog vier slaapkamers en twee badkamers.

Een carport voor 2 wagens en in annex een tuinberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.950.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
504 m2
Referentie
HQDR09S702BB
Makelaar Code
KH-S-846
EPC Certificaat
20231201-0003055145-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€1.950.000 / De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com