Home Te Koop Huis 9420 Aaigem
Aaigembergstraat 57
Kaart

Aaigembergstraat 57

9420 Aaigem Huis Te Koop
357 m² wonen
1515 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante vierkantshoeve, rustig gelegen en vol potentieel. De hoeve heeft een aantrekkelijke indeling: een inkomhal die leidt naar een volledig uitgeruste keuken, wasplaats/berging en een voorplaats die eventueel omgevormd kan worden tot een praktijkruimte of aparte unit. Er is ook een kelder en een apart toilet aanwezig.

De gezellige leefruimte met cassette-openhaard en de lichtrijke living met openhaard bieden beide een prachtig uitzicht op de tuin en de gekasseide binnenkoer. Buiten vind je een overdekt terras, opslagruimten, een zonnige binnenkoer versierd met oude buxussen, twee garages, een tuinberging en een fietsenstalling.

De landelijke tuin beschikt over een groot terras en een oude boomgaard met notelaar, appelaar, kerselaar, perelaar en pruimelaar. Een originele en unieke bakoven uit 1860-1870 is ook aanwezig.

Op het eerste verdiep vind je een centrale overloop, een apart toilet, bureelruimte, badkamer, slaapkamer, masterbedroom met ensuite design badkamer, dressing en een grote bureelruimte.

De woning wordt verwarmd met cv op stookolie en het warm water wordt voorzien op gas. Extra troeven zijn de aanwezige drijfkracht, toiletten en buitenkranen aangesloten op een waterput, en een siervijver.

Deze authentieke eigendom bevindt zich in een gunstige rustige omgeving en de overdracht van aandelen is mogelijk. Mis deze unieke topaanbieding niet!

* * *

Aaigembergstraat 57 - 9420 Aaigem - Rustig gelegen een charmante gesloten vierkantshoeve: INDELING: inkomhal, volledig ingerichte keuken, wasplaats/berging, voorplaats ( eventueel mits kleine verbouwing praktijkruimte of aparte unit), kelder, apart toilet, gezellige leefruimte met cassette-openhaard, gezellige lichtrijke living met openhaard en prachtig zicht op tuin en aangelegde gekasseide binnenkoer, overdekt terras, opslagruimten, mooie zonnige binnenkoer met oude buxussen, 2 garages, tuinberging, fietsbergplaats, landelijke tuin met groot terras en oude boomgaard ( notelaar, appelaar, kerselaar, perelaar, pruimelaar), originele en unieke bakoven ( 1860-1870), 1e verdiep: centrale overloop, apart toilet, bureelruimte, badkamer, slaapkamer, overloop, masterbedroom en ensuite design badkamer, dressing, grote bureelruimte , verwarming cv op stookolie, warm water op gas, extra troeven: drijfkracht aanwezig, toiletten en buitenkranen aangesloten op waterput, siervijver, gunstige rustige omgeving, overdracht van aandelen mogelijk, authentieke eigendom met veel potentieel, UNIEKE TOPAANBIEDING !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 685.000
Kadastraal Inkomen
€ 508
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1875
Grond oppervlakte
1515 m2
Bewoonbare oppervlakte
357 m2
Referentie
M84DL-NE3AZQ
Makelaar Code
419
EPC Waarde
450 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240215
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€685.000 / LD-Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com