Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Lindenstraat 103
Kaart

Lindenstraat 103

9300 Aalst Huis Te Koop
220 m² wonen
11316 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze verzorgde woning bevindt zich op een centrale locatie in Aalst, op een perceel van ongeveer 1,1 hectare. Op de begane grond treft u een grote entree met gastentoilet, een aangename, lichte woonkamer, een grote aparte keuken met handige bergruimte ernaast, twee grote slaapkamers en een functionele badkamer. De eerste verdieping omvat naast een ruime overloop nog twee grote slaapkamers, een apart toilet en een grote zolder met nog meer mogelijkheden. Daarnaast heeft de woning een volledige kelder (waarvan een deel kruipruimte) en een garage voor twee auto's.

Aan de achterzijde van het pand is er een loods van +/-200m² met aangrenzende weilanden.

Als u op zoek bent naar een rustig maar centraal gelegen woning met een dubbele garage, een loods en aangrenzende weilanden, neem dan contact met ons op voor meer informatie of een bezoek: 053/60.65.66

Let op: de vermelde prijs is slechts een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de woning aanbiedt aan de hoogste bieder. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Neem voor meer informatie contact met ons op of raadpleeg het reglement op onze website.

* * *

Lindenstraat 103 - 9300 Aalst - AALST - Centraal gelegen woning op +/-1,1HA

Deze goed onderhouden, verzorgde woning kunt u vinden nabij het centrum van Aalst. Naar indeling toe is de woning op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal met gastentoilet, een aangename ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval, een ruime aparte functionele keuken met een praktische aanpalende bergruimte, twee ruime slaapkamers en een functionele badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de ruime nachthal nog twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een ruime zolder welke nog extra mogelijkheden biedt. Verder is de woning volledig onderkelderd (waarvan een deel kruipkelder) en is er een garage die plaats biedt aan 2 wagens.

Achteraan is er een loods van +/-200m² met aanpalende weides.

Bent u op zoek naar een rustig, doch centraal gelegen eigendom met dubbele garage, loods en aanpalende weides? Neem contact op voor meer info of bezoek: 053/60.65.66

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 2.105
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
11316 m2
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
SPQA31KMXY7J
Makelaar Code
5533918
EPC Waarde
573 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220614-0002617339-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com