Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Jan Bijlstraat 12
Kaart

Jan Bijlstraat 12

9300 Aalst Huis Te Koop
5 slaapkamers

Op zoek naar een zak ruimte vol potentieel centraal gelegen in Aalst? Deze rijwoning die een opfrisbeurt nodig heeft, biedt een geweldige opportuniteit. Met vijf slaapkamers en een onlangs gerenoveerde badkamer, kan deze woning de perfecte gezinswoning worden.

Deze sfeervolle rijwoning biedt een overvloed aan ruimte en mogelijkheden. Het beschikt over vijf slaapkamers en een recent gemoderniseerde badkamer, ideaal voor een gezin dat ruimte nodig heeft om te groeien.

De woonkamer ademt een warme sfeer uit en is perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. De keuken, die wat vernieuwing kan gebruiken, heeft alle potentie om het bruisende hart van de woning te worden.

De bovenste verdiepingen herbergen vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor iedere gezinslid. De recent bijgewerkte badkamer biedt een rustgevende en comfortabele sfeer.

Met zijn ligging in de Jan Bijlstraat, nabij het centrum van Aalst, en op loopafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer, is deze woning ideaal gelegen.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@property-vastgoed.be of bel naar 056 96 08 00.

* * *

Jan Bijlstraat 12 - 9300 Aalst - Bent u op zoek naar een ruime woning met potentieel in het hart van Aalst? Deze op te frissen rijwoning biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een ruimte met vijf slaapkamers en een vernieuwde badkamer.
Deze charmante rijwoning biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Met vijf slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer, is dit pand ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een plek om te groeien en te bloeien.
De woonkamer straalt warmte uit en nodigt uit tot gezellige momenten met familie en vrienden. De keuken, hoewel op te frissen, heeft enorm potentieel om het kloppende hart van het huis te worden.
De bovenste verdiepingen bieden vijf slaapkamers, wat zorgt voor voldoende ruimte voor iedereen in het gezin. De vernieuwde badkamer is een oase van rust en comfort.
De ligging in de Jan Bijlstraat is ideaal: dichtbij het centrum van Aalst, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar.

Voor meer info mail naar info@property-vastgoed.be of bel 056 96 08 00.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
T7OA5RGG919X
Makelaar Code
3645
EPC Waarde
1060 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231108-0003015544-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€245.000 / --
29 Oct 2023
€259.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com