Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Heilig Hartlaan 33
Kaart

Heilig Hartlaan 33

9300 Aalst Huis Te Koop
181 m² wonen
179 m² perceel
3 slaapkamers

Deze woning biedt verschillende mogelijkheden! De polyvalente ruimte op het gelijkvloers is ideaal als bureau, woonkamer of hobbykamer. Er is ook een nachthal, badkamer (met douche-in-bad en lavabomeubel) en een apart toilet aanwezig, alsmede een opbergruimte/wasplaats. De 1ste verdieping bestaat uit de leefruimte met open keuken, terwijl achteraan een ruim terras ligt. Op de 2de verdieping treffen we 2 slaapkamers en een extra badkamer (met douche, lavabo en toilet). Via de vaste trap bereik je de 3de slaapkamer op de bovenste verdieping. Achteraan is er ook nog de stadstuin! De woning is reeds voorzien van CV op aardgas en dubbele beglazing, waardoor dit de perfecte starterswoning is na de nodige opknapwerken. Het pand bevindt zich centraal met op korte afstand scholen, winkels, centrum Aalst en openbaar vervoer (bushalte en station). Neem contact op via ineke@immotijl.be of 0472/09.01.51 voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

* * *

Heilig Hartlaan 33 - 9300 Aalst - Deze op te knappen handelswoning beschikt op het gelijkvloers over een polyvalente ruimte (ideaal als winkelruimte, kantoor, ...), een nachthal, badkamer (douche-in-bad en lavabomeubel), apart toilet en een opbergruimte/wasplaats. Op de 1ste verdieping bevindt zich de leefruimte met open keuken en aansluitend het mooi, ruim terras. Op de 2de verdieping vindt men 2 slaapkamers en een extra badkamer (douche, lavabo en toilet). Op de bovenste verdieping (vaste trap aanwezig) is nog een 3de slaapkamer terug te vinden.

Achteraan bevindt zich de charmante stadstuin!

De woning is reeds voorzien van CV op aardgas en dubbele beglazing. Mits de nodige opknapwerken is dit de ideale starterswoning!

Centraal gelegen op korte afstand van scholen, winkels (bakker, beenhouwer, ...), centrum Aalst en openbaar vervoer (bushalte en station). Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via tijl@immotijl.be of 0477 44 86 11.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
179 m2
Bewoonbare oppervlakte
181 m2
Referentie
QIM9EJC9UJU5
Makelaar Code
5604312
EPC Waarde
377 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Nov 2023
€230.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com