Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Meuleschettestraat 86
Kaart

Meuleschettestraat 86

9300 Aalst Huis Te Koop
250 m² wonen
185 m² perceel

Investeringsvastgoed met commerciële ruimte en appartement te koop!

Dit strategisch gelegen hoekgebouw in het centrum van Aalst omvat op de begane grond een commerciële ruimte, momenteel in gebruik als broodjeszaak/snackbar. De indeling bestaat uit een open ruimte, keuken, opslagruimte en toilet, en er is een ruime, droge kelder aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement van ongeveer 65m², dat toegankelijk is via een aparte ingang aan de zijkant van het gebouw.

De horecagelegenheid heeft een bewezen succesverhaal met een loyaal klantenbestand, mede dankzij haar ligging nabij een school en kantoren. De commerciële ruimte is professioneel ingericht.

Het pand ligt op loopafstand van het stadscentrum, het treinstation, winkels, openbaar vervoer en scholen, en er is ruime parkeergelegenheid in de omgeving. Dit maakt het de perfecte investering, met een geschatte maandelijkse huurinkomst van ongeveer €3000.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met ons kantoor via aalst@immotijl.be of bel 053/42 46 99.

* * *

Meuleschettestraat 86 - 9300 Aalst - Opbrengsteigendom bestaande uit een handelsgelijkvloers en een appartement!

Dit goed gelegen hoekpand met commerciële ruimte en appartement te centrum Aalst bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een handelsruimte (open ruimte, keuken, berging en toilet) en is ingericht als broodjeszaak/snackbar.
Als extra troef heeft men de ruime en droge kelder.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een appartement van +/- 65m² & is te bereiken via een aparte ingang aan de zijkant van het gebouw.

De horecazaak is reeds jaren succesvol uitgebaat met een trouw klantenbestand, gelegen naast een school en in de buurt van kantoren. Het handelsgelijkvloers is volledig Professioneel ingericht.

Gelegen op wandelafstand van het stadscentrum, het station, de winkels, het openbaar vervoer en de scholen.Veel parkeergelegenheid in de buurt. Ideaal als investeringspand (+/- €3000 maandelijkse huurinkomsten). Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via steffen@immotijl.be of 0472 28 41 65

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
185 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
3L066NX8IFAJ
Makelaar Code
5713828
EPC Waarde
359 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Jan 2024
€399.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com