Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Esplanadeplein 17
Kaart

Esplanadeplein 17

9300 Aalst Huis Te Koop
7 slaapkamers

Welkom in dit indrukwekkende herenhuis, een plek waar authenticiteit en ruimtelijk wonen hand in hand gaan. Dit historische pand, gelegen in het levendige hart van Aalst, biedt een perfecte mix van charme, verfijning en tijdloze elegantie.

Het huis is ideaal gelegen tussen winkels, restaurants en scholen, met openbaar vervoer op slechts een steenworp afstand. Er is ook de mogelijkheid om een overdekte parkeerplaats in de buurt te huren.

Binnenin verwelkomt een ruime entree u naar een naadloze integratie van alle woonruimtes, ideaal voor zowel gezellige avonden als voor het entertainen van gasten. De achterbouw, gebouwd in 1999, beschikt over een volledig uitgeruste keuken en grote ramen die uitkijken op de charmante, zuidgerichte stadstuin.

Op de bovenverdiepingen vindt u zes kamers in totaal, inclusief een bovenste kamer met mezzanine en doucheruimte, die perfect als studio kan dienen. De badkamer is luxueus afgewerkt met natuursteen en er zijn ook twee aparte toiletten en handige opbergkelders aanwezig.

Het pand werd volledig gerenoveerd in 2000 en sindsdien goed onderhouden, met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap, zoals blijkt uit het vele maatwerk en de keuze van materialen.

Mis deze unieke kans niet en maak een afspraak voor onze bezoekdag. Contacteer ons via 053 / 89 99 66 of info@immolierman.be.

* * *

Esplanadeplein 17 - 9300 Aalst - -- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Welkom in dit prachtige herenhuis, gelegen op een iconische locatie, waar authenticiteit en ruimtelijk wonen samenkomen. Vanaf het moment dat u de woning betreedt, wordt u ondergedompeld in een oase van tijdloze charme en verfijning.

Deze eeuweling is gelegen in het kloppende hart van Aalst, tussen alle winkels, restaurants, en scholen. Het openbaar vervoer is op enkele stappen verwijderd, tevens ook de mogelijkheid tot overname huur van een overdekte parkeerplaats iets verderop.

De ruime entree leidt naar een naadloze integratie van alle leefruimtes, perfect voor zowel intieme avonden als het ontvangen van gasten. De achterbouw - met compleet uitgeruste keuken - dateert van 1999 en heeft hoge raampartijen met zicht op de fijne zuidgerichte stadstuin. Geniet van overvloedig natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt.

Op de bovenverdiepingen treffen we in totaal 6 kamers, waarvan de bovenste met mezzanine en doucheruimte, deze kan dus perfect als studio gebruikt worden. De badkamer is rijkelijk uitgerust in natuursteen. Tot slot nog 2 aparte toiletten en handige kelders ter stockage.

Deze unieke eigendom werd reeds compleet verbouwd in 2000, sindsdien is deze steeds goed onderhouden en altijd met oog voor kwaliteit, getuige ook het vele maatwerk en de keuze van materialen.

Wil u deze unieke propositie niet aan zich laten voorbijgaan, maak dan een afspraak op onze bezoekdag, via 053 / 89 99 66 of via info@immolierman.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 645.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.360
Algemeen
Type
Huis
Referentie
E0T0A8ULET83
Makelaar Code
0c05ef05-0535-48f9-af69-e93f4b
EPC Waarde
223 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240126-0003115472-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€645.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com