Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Bieststraat 18
Kaart

Bieststraat 18

9300 Aalst Huis Te Koop
277 m² wonen
1.400 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een woning vol potentieel? Maak kennis met deze open bebouwing die vroeger dienst deed als warme bakkerij en nu klaar is voor een frisse make-over. Geniet van de royale leefruimte op de begane grond, met een ruime inkomhal en lichtovergoten woonkamer, voorzien van elegant visgraat parket en een marmeren schouwmantel. Dit alles kijkt uit op de bekoorlijke voortuin. De aanliggende keuken kan met wat kleine aanpassingen samenvloeien met de leefkamer, waardoor je een open en ruimtelijk geheel kan creëren.

Op de eerste verdieping vind je twee royale slaapkamers, waarvan één met dressingruimte. Extra slaapruimtes kunnen gecreëerd worden op de zolder boven het atelier.

De woning heeft daarnaast een tweede ingang aan de zijkant. Deze biedt toegang tot zowel het woongedeelte als het atelier - ideaal voor zelfstandigen, opslag of co-housing.

Geniet van extra troeven zoals een ruime oprit voor meerdere auto's en een prachtige tuin met terras aan zowel voor- als achterkant van de woning. Bovendien is de garage, met ruime zolder en atelier, verbonden met het woongedeelte.

De woning is centraal gelegen nabij het centrum van zowel Aalst als Hofstade, maar toch gevestigd in een rustige en autoluwe straat. Benieuwd naar deze woning vol mogelijkheden? Neem dan een virtuele tour beschikbaar op onze website. Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, neem contact op via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

* * *

Bieststraat 18 - 9300 Aalst - Deze op te frissen open bebouwing (vroeger warme bakkerij) beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een lichtrijke woonkamer met visgraat parket en marmeren schouwmantel dit alles met zicht op de mooie voortuin. Aansluitend bevindt zich de keuken mits een kleine aanpassing kan deze opengemaakt worden en een open geheel vormen met de leefruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers waarvan één met dressingruimte. Op de zolder boven de atelierruimte kunnen er nog extra slaapkamers gecreeërd worden.

Verder bevindt zich nog een 2de inkom aan de zijkant van de woning, deze geeft toegang tot het atelier gedeelte, alsook het woongedeelte.

Op zoek naar een pand met veel mogelijkheden voor zelfstandigen, opslag of co-housing? Dan is deze woning absoluut iets voor u!

Extra troef: Ruime oprit voor meerdere wagens, mooie tuin + terras zowel vooraan als achteraan de woning, de garage met ruime zolder en atelier zijn met verbonden met het woongedeelte.

Centraal gelegen op korte afstand van zowel centrum Aalst als centrum Hofstade, doch in een autoluwe en zeer rustige straat.

Benieuwd naar deze mooie eigendom? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website.
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1.400 m2
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
HU5MG9GXUFP9
Makelaar Code
5922169
EPC Waarde
456 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€389.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com