Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Bieststraat 18
Kaart

Bieststraat 18

9300 Aalst Huis Te Koop
277 m² wonen
1.400 m² perceel
3 slaapkamers

Deze ruime open bebouwing met historische roots als warme bakkerij is klaar voor een nieuwe start. Het pand, dat enige opfrissing behoeft, verwelkomt je op het gelijkvloers met een royale inkomhal. De heldere woonkamer, voorzien van visgraat parket en een elegante marmeren schouw, kijkt uit op de charmante voortuin. De keuken, die na enkele kleine aanpassingen kan worden geopend, kan perfect geïntegreerd worden met de leefruimte.

Op de eerste verdieping vind je twee zeer ruime slaapkamers, waarvan er één een dressingruimte heeft. Daarnaast kan de zolder boven de atelierruimte omgetoverd worden tot extra slaapkamers.

Er is ook een tweede ingang aan de zijkant van de woning die toegang biedt tot zowel het atelier als het woongedeelte. Dit pand biedt veel mogelijkheden voor zelfstandigen, voor opslag of co-housing.

Extra voordelen zijn de ruime oprit, die plaats biedt aan meerdere auto's, een prachtige tuin met terrassen aan zowel de voor- als achterkant van de woning, en een garage met een riante zolder en atelier die verbonden zijn met het woongedeelte.

Gelegen in een rustige straat, weg van het verkeer, maar toch dicht bij zowel het centrum van Aalst als het centrum van Hofstade.

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere eigendom? Via het virtuele bezoek op onze website kunt u meteen binnenkijken. Voor meer informatie en/of een bezoek, neem contact met ons op via aalst@immotijl.be of bel naar 053/42 46 99.

* * *

Bieststraat 18 - 9300 Aalst - Deze op te frissen open bebouwing (vroeger warme bakkerij) beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een lichtrijke woonkamer met visgraat parket en marmeren schouwmantel dit alles met zicht op de mooie voortuin. Aansluitend bevindt zich de keuken mits een kleine aanpassing kan deze opengemaakt worden en een open geheel vormen met de leefruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers waarvan één met dressingruimte. Op de zolder boven de atelierruimte kunnen er nog extra slaapkamers gecreeërd worden.

Verder bevindt zich nog een 2de inkom aan de zijkant van de woning, deze geeft toegang tot het atelier gedeelte, alsook het woongedeelte.

Op zoek naar een pand met veel mogelijkheden voor zelfstandigen, opslag of co-housing? Dan is deze woning absoluut iets voor u!

Extra troef: Ruime oprit voor meerdere wagens, mooie tuin + terras zowel vooraan als achteraan de woning, de garage met ruime zolder en atelier zijn met verbonden met het woongedeelte.

Centraal gelegen op korte afstand van zowel centrum Aalst als centrum Hofstade, doch in een autoluwe en zeer rustige straat.

Benieuwd naar deze mooie eigendom? Dan kan u meteen binnenkijken aan de hand van het virtuele bezoek op onze website.
Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
1.400 m2
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
6SB22R75414M
Makelaar Code
5930453
EPC Waarde
456 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€389.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com