Home Te Koop Huis 9300 Aalst
Regelsbruggestraat 64



immo Kaart

Regelsbruggestraat 64, 9300 Aalst

Huis Te Koop in Aalst
238 m² wonen
192 m² perceel

Regelsbruggestraat 64 - 9300 Aalst - In een residentiële buurt aan de rand van Aalst bevindt zich deze volledig gerenoveerde woning met 2 zonneterrassen, tuin en garage voor 2 wagens, stockageruimte. De garage en stockageruimte kunnen ook dienst doen als ruimte voor vrij beroep/praktijkruimte.
Indeling: via de aparte inkomhall is er toegang tot garage, stockageruimte, wasberging met centrale linnenkoker en toilet. Vervolgens zijn er 2 aparte toegangen tot het gelijkvloers terras en tuin alsook naar het terras op de 1e verdieping.
De woning kan men van gelijkvloers tot 1e en 2e verdieping bereiken via trap of huislift. Op de 1e verdieping is er de keuken met zicht en rechtstreekse toegang tot het terras op de 1e verdieping en tuin alsook gelijkvloers terras.
Wat onmiddellijk opvalt is de lichtrijkheid doorheen de volledige woning dankzij de overal aanwezige grote raampartijen alsook door de loupevormige lichtkoepels, daterend uit de sixties, in de gangen. De keuken is voorzien van linnenkoker, vaatwas, oven, micogolfoven, ingebouwde koelkast en diepvries, alles van het merk Siemens. Ensuite is er de leefruimte opgedeeld in eetkamer en salon. Verder is er nog een aansluitende ruimte die ideaal is als bureauruimte of eventueel extra slaapkamer. Tot slot bevinden zich op de 2e verdieping de badkamer bestaande uit moderne inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo afgewerkt met waterafstotend blad en toilet. Verder zijn er 3 slaapkamers van 19m2, 21m2 en 9m2.
Deze woning werd volledig aangepakt, vloerverwarming, dak werd vernieuwd, isolerende crepi voo- en achterkant, ramen met dubbele beglazing aanwezig, ingewerkte indirecte verlichting, electriciteit is VOLLEDIG CONFORM, epc B-LABEL, asbestveilig, nieuwe leidingen, nieuwe vloeren, nieuwe huislift, linnenkoker voorzien op elk verdiep, toilet op elke verdiepingen (3), nieuwe videofoon, verwarmingsketel, nieuwe trappen en leuningen, binnendeuren, volledig nieuwe badkamer, nieuwe keuken, terrassen werden vernieuwd. De garage, gang naar toilet op gelijkvloers en stockageruimte worden nog afgewerkt met onderhoudsvriendelijke epoxyvloer.
Tuinaanleg is niet inbegrepen, doch een 3D voorstelling is beschikbaar van tuinaannemer Bael Dimitri, met een trendy weergave van de mogelijkheden, en een offerte kan worden ingekeken ter plaatse.
Deze woonst is absoluut wat u zoekt als een volledig instapklare, moderne en trendy afwerking en comfort gecombineerd met een uiterste rustige, residentiële en gunstige ligging op uw lijstje met zoekcriteria staan!
Openbaar vervoer om de hoek, vis-en fruitwinkel aan het einde van de straat, op wandelafstand van station en centrum van Aalst en scholen, op een paar minuten van E40 en Asz.
BEL MAKELAAR LENNY 0478/555123 EN BOEK UW AFPRAAK VOOR ONZE OPENHUIS DIE DOORGAAT OP 4/05 VAN 14-17U. De koffie staat alvast klaar! Kom langs en breng uw bod uit!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 615.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.204
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
192 m2
Bewoonbare oppervlakte
238 m2
Referentie
GLOA7G1FMC4M
Makelaar Code
6609
EPC Waarde
120 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240305-0003164821-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€615.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com