Home Huis 9308 Aalst
Langehaagstraat 31
Kaart

Langehaagstraat 31

9308 Aalst Huis
187 m² wonen
470 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kom op zaterdag 30 maart tussen 10u en 14u naar onze kijkdag in Gijzegem (Aalst) en ontdek deze ruime halfopen bebouwing gelegen in een rustige buurt. Maak wel even een afspraak via het nummer 053/60.65.60.

Deze instapklare woning biedt heel wat mogelijkheden: ze is ruim, heeft een open zicht aan de achterkant en is uit te breiden als dat nodig zou zijn. Bovendien heeft het huis een zeer goede EPC-score (B-135), airconditioning, een aparte garage die kan dienen als opslagruimte, een oprit voor 3 auto's en een zonnige, omheinde tuin.

Op het gelijkvloers vind je een grote inkomhal met een apart gastentoilet en vestiaire, een grote woonkamer die overloopt in een ruime eetkeuken, en een bureau dat eventueel ook als slaapkamer kan ingericht worden. De badkamer is vernieuwd en uitgerust met een grote inloopdouche. Daarnaast is er nog een berging en een grote veranda met zonnewering die uitkijkt op de zonnige tuin. Ook de garage is apart.

Het huis is voorzien van zonnepanelen! Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de nachthal, en er is mogelijkheid om een vaste trap naar de zolderverdieping te plaatsen.

De eigenaars hebben dit huis altijd zeer goed onderhouden. Het is dan ook de ideale gezinswoning.

Ook de ligging is uitstekend: in de buurt van scholen en winkels, en vlakbij de belangrijkste toegangswegen naar Aalst en Dendermonde. Dus als je op zoek bent naar een huis met veel mogelijkheden, op een goede locatie en met een voortreffelijke EPC-score, aarzel dan niet om ons te contacteren voor de kijkdag op 053/60.65.60.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Langehaagstraat 31 - 9308 Aalst - KIJKDAG - Zat. 30/3 tss 10u - 14u (op afspraak: 053/60.65.60)
GIJZEGEM (Aalst) - Deze ruime HOB bevindt zich in het rustige Gijzegem.

De woning heeft alles wat u zoekt. Veel ruimte, open zicht achteraan, instapklaar en nog vele uitbreidingsmogelijkheden. Een zeer goed EPC (B- 135), airco, aparte garage met opslagmogelijkheden, oprit voor 3 wagens en zonnige omheinde tuin.
Naar indeling toe hebben we op het gelijkvloers: grote inkomhal met apart gastentoilet en vestaire, grote woonkamer met aansluitend ruime leefkeuken. Een bureauruimte die kan ingericht worden als slaapkamer beneden, vernieuwde badkamer met grote inloopdouche, berging, grote veranda met zonnewering en zicht op een grote, zonnige tuin. Aparte garage.
Woning is ook voorzien van zonnepanelen!

Op de verdieping hebben we de nachthal, 4 slaapkamers en mogelijkheid tot plaatsen van vaste trap naar de zolderverdieping.
De woning is zeer goed onderhouden en steeds bewoond geweest door dezelfde eigenaars. Het is een ideale gezinswoning.

De ligging is zeer gunstig, in de nabijheid van scholen en winkels, dichtbij de invalswegen richting Aalst en Dendermonde.
Bent u op zoek naar een woning met tal van mogelijkheden, op een goede ligging en met een voortreffelijk EPC, aarzel dan niet om een afspraak te maken op de kijkdag via 053/60.65.60

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 867
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1968
Grond oppervlakte
470 m2
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
Y3CAYYC1075O
Makelaar Code
5880048
EPC Waarde
135 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240306-0003166305-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com