Home Huis 9320 Aalst
Brusselbaan 35
Kaart

Brusselbaan 35

9320 Aalst Huis
780 m² perceel
2 slaapkamers
€329.000

Op zoek naar een prachtig huis op een uitstekende locatie in Erembodegem, dichtbij het centrum en station? Deze woning is de perfecte thuisbasis voor pendelen richting Aalst en Affligem. De woonst scoort positief op de EPC met vloerverwarming, conforme elektriciteit en een asbestvrij attest. Tevens heeft het huis een omvangrijke tuin die zeker zal bekoren.

De woning is door de jaren heen gerenoveerd en heeft slechts enkele detailafwerkingen nodig. De lichtrijke leefruimte van 48 vierkante meter, met een open geïnstalleerde keuken, biedt een prachtig uitzicht op het ruime terras en de tuin. Op de begane grond vind je een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, bergruimte en een inpandige garage van 26 vierkante meter.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over een riante multifunctionele ruimte of kantoor van 26 vierkante meter, een ruime slaapkamer van 17 vierkante meter, een dressing, een afzonderlijk toilet en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en wastafel. De zolderruimte, toegankelijk via een vaste trap, kan na verdere afwerking dienen als extra slaapkamer.

Bijkomend zijn er nog drie autostaanplaatsen aanwezig. Wees snel en kom dit boeiende huis met grote tuin ontdekken!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brusselbaan 35 - 9320 Aalst - De woning is gelegen op een goede locatie in Erembodegem op een boogscheut van het centrum en station. Een ideale uitvalsbasis richting Aalst en Affligem.

Een gunstige EPC-score, vloerverwarming, conforme elektriciteit, asbestvrij attest en de tuin zijn zeker troeven voor deze woning.
De woning is doorheen de jaren gerenoveerd en heeft slechts kleine afwerkingspunten.

Via de inkomhal komen we terecht in de aangename, zeer lichtrijke leefruimte (48 m²) met open geïnstalleerde keuken die zicht biedt op het ruime terras en tuin.
Er is ook een badkamer met douche en wastafel, afzonderlijk toilet, berging en inpandige garage (26 m²) aanwezig op de gelijkvloerse verdieping.
Verder beschikt de woning op de eerste verdieping over een ruime bureau-/ polyvalente ruimte (26 m²), ruime slaapkamer van 17 m², dressing, afzonderlijk toilet en volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en wastafel.
De zolderruimte met vaste trap kan perfect dienen als extra slaapkamer mits verdere afwerking.

Er zijn 3 autostaanplaatsen aanwezig.

Kom deze woning met grote tuin snel bezoeken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
780 m2
Referentie
PQZ468IE53YN
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€329.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com