Home Huis 9880 Aalter
Kraenepoelpad 36
Kaart

Kraenepoelpad 36

9880 Aalter Huis
454 m² wonen
5 slaapkamers
€875.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kraenepoelpad 36 - 9880 Aalter - UNIEK AANBOD!

Instapklare villa met binnenzwembad in bosrijke residentiële omgeving.   Voor meer informatie, neem contact op met Simon Matthys 0499 99 49 17.   Gelegen in alle rust temidden een bosrijke omgeving, op een boogscheut van het natuurgebied De Kraenepoel maar toch dicht bij het bruisende centrum van Aalter en perfect bereikbaar tussen Gent en Brugge.   Zalig cocoonen in de wellness en het groot verwarmd binnenzwembad tijdens de koudere maanden of genieten op het zuiderse terras tijdens de zomermaanden. Deze villa heeft alles wat je van je droomhuis mag verwachten.   De indeling van deze woning biedt veel mogelijkheden voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke combinatie van wonen en werken. Perceelgrootte: 2240 m²   De belangrijkste troeven van deze perfect onderhouden villa: Ligging in het unieke residentiële ‘Loveld’, vlakbij het natuurgebied De Kraenepoel Hoogwaardige afwerking Volledige ingerichte zuid-gerichte tuin met een grote diversiteit aan unieke planten en bomen. Recent gebouwd binnenzwembad en wellness voorzien van hammam, inloopdouche, massagekamer, toilet met lavabo en kleedkamer. Ook uitermate geschikt voor therapeuten, kinesisten of personal trainers. Aparte ruime bureau, perfect geschikt voor vrije beroepen Koelcel en bijkeuken, een droom voor elke amateur kok.
  Regenwaterput van 20.000 liter 3 - 5 slaapkamers 4 badkamers 5 toiletten 2 garages 1 tuinberging 3 zolderbergingen   Via de inkom met gastentoilet kom je in de centrale gang met aparte toegang tot de keuken, een badkamer, de living en de bureauruimte. De ruime bureauruimte (4x8,3m) wordt momenteel gebruikt als combinatie bureau- en biljartruimte. De handige keuken is voorzien van een nieuwe inductiekookplaat, vaatwas, dubbele spoelbak, oven, koelkast en is afgewerkt met een granieten werkblad met ingewerkte ontbijttafel. Naast de keuken is er een grote handige koelcel (2018)

De gezellige living met houtcassette en airco is 4x9 m groot en bestaat uit een zit -en eetplaats. Vanuit de living en de keuken kijk je op de mooi aangelegde en volgroeide tuin met groot zuid-gericht terras en een gemetselde barbecue. Er is een ruime achterkeuken met ingemaakte kasten, volhouten kapblok, chauffageketel, een oven alsook een aparte douche en wc. Naast de keuken is er nog een badkamer met bubbelbad, wc en dubbele lavabo.   Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een aparte badkamer met ruime douche, toilet en dubbele wastafel en een nachthal. De volledige woning beschikt over een centraal stofzuigsysteem.
Er zijn 2 garages. Een inpandige garage met elektrische poort en een vrijstaande garage met zolder.
Het nieuwe bijgebouw (2017) loopt optisch naadloos over in het bestaande gebouw, en heeft een oppervlakte van 107 m². 
Dit bestaat uit een zwembad (L 11m, B 4m en D 1,50 m) en wellness.
Alle technieken worden automatisch bediend (rolluik, bijvullen zwembad, luchtverversingssysteem).
De grote accordeonramen kunnen volledige worden opengezet zodat je in de zomermaanden het buitengevoel naar binnen brengt.
  De wellness beschikt over een Hammam met douche (4 personen), er is nog een aparte inloopdouche, massagekamer, toilet met lavabo en een kleedkamer.
In de zwembadruimte staat ook een modern barmeubel met ledverlichting. Er is ook een tuinberging in het nieuwe gedeelte met daaraan een mooi terrasje met unieke betegeling. 

Er is een kelder die naast opslagruimte ook dient als technische ruimte (Viesmann chauffageketel, Menerga luchtbehandeling, pompen / filtersysteem voor zwembad). 

Alle ruimtes in het nieuwe bijgebouw zijn rolstoeltoegankelijk. Dit bijgebouw kan zowel rechtstreeks via de bureauruimte betreden worden als via een aparte voordeur.   Info: - EPC: label C, 212 kWh/m² - Stedenbouw: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Vv - Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A - De bovenvermelde oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest  

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
454 m2
Referentie
UXKE31ADPDMU
Makelaar Code
1001
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
23 Nov 2023
€875.000 / Heritage Vastgoed
05 Oct 2023
€899.000 / Heritage Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com