Kaart

9880 Aalter Huis
359 m² wonen
7.641 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Gelegen in Aalter, een gemeente in het Meetjesland, staat deze landelijke woning op ongeveer 8.000 m2 grond. Let op: dit pand is alleen bestemd voor landbouwers en niet voor particulier gebruik.

Deze eigendom, omringd door schilderachtige groene landschappen, biedt rust en privacy. De oprit leidt u naar de nog af te werken nieuwbouw met een ruime praktijkruimte, momenteel gebruikt als kinderopvang. Dit stille pand beschikt ook over een loods met vier stallen, een veldschuur en een werkplaats die als garage kan fungeren.

Bij binnenkomst in het energie-efficiënte gebouw wordt u in een ruime hal verwelkomd, die toegang biedt tot de volledig uitgeruste kinderopvang en de privévertrekken. De kinderopvang beschikt over alle nodige voorzieningen zoals een open keuken, speelruimte, twee slaapruimtes met verduistering en badkamerfaciliteiten. De opvang heeft een aparte ingang, los van de hoofdingang.

Daarna nemen we u mee naar het privégedeelte. De lichtovergoten woonkamer kijkt uit over de weide waar uw dieren vrij kunnen grazen. Verder vindt u de leefkeuken met kookeiland, ontbijthoek en eetruimte. Door de grote ramen heeft u een panoramisch uitzicht op het zonnige terras en de tuin, een ideale plek om te relaxen. Naast de keuken bevindt zich de handige was- en opslagruimte.

Op de eerste verdieping vindt u een nachthal met ruimte voor ingebouwde kasten, 3 slaapkamers (waarvan één toegang geeft tot het nog in te richten dakterras), een badkamer met ligbad en een apart toilet.

Is dit landelijke pand precies wat u zoekt? Neem contact met ons op via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Te Aalter, een gemeente gelegen in het Meetjesland, bevindt zich deze landelijke gelegen eigendom op ca. 8.000 m2.

Opgelet, deze eigendom komt enkel in aanmerking voor landbouwers, niet voor particuliere bewoning.

Volledig omgeven door groene vergezichten wordt hier de nodige rust en privacy geboden. Via de oprit bereikt u de verder af te werken nieuwbouw met een ruime praktijkruimte die nu als kinderopvang ingevuld is. Tevens beschikt deze rustig gelegen eigendom over een loods met 4 stallen, een veldschuur en een werkplaats die ook als garage dienst kan doen.

Het energiezuinig gebouw verwelkomt u via de ruime inkomhal, met ruimte voor een vestiaire, enerzijds in de volledig ingerichte kinderopvang en anderzijds in de privéruimtes. De kinderopvang omvat alle nodige voorzieningen zoals o.a. een open geïnstalleerde keuken met leef/speelruimte, twee slaapruimtes met verduistering en een douche en een toilet. Tevens is er een aparte inkom voor het gedeelte van de opvang, los van de hoofdinkomhal.

Vervolgens nemen we u mee naar het privégedeelte. De lichtrijke woonkamer biedt een weids uitzicht op de weide waar u uw dieren kan zien grazen. Verder bevindt zich de leefkeuken met kookeiland en ontbijtmogelijkheid en eethoek. Dankzij de grote raampartijen, dewelke tal van licht binnen trekken, heeft u alsook hier een weids uitzicht over de zonnige terras en tuin waar het aangenaam vertoeven is. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de praktische berg- en wasruimte.
Verder brengen we u naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich een nachthal met voldoende ruimte voor ingewerkte bergkasten, 3 slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het nog in te richten dakterras, een badkamer met ligbad en een apart toilet.

Zorgt deze landelijke eigendom voor de beleving waar u naar op zoek bent? Contacteer ons via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 258
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
7.641 m2
Bewoonbare oppervlakte
359 m2
Referentie
6N2HRBRBNCMQ
Makelaar Code
IF-3989
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com