Home Te Koop Huis 9880 Aalter
Loskaaistraat 9
Kaart

Loskaaistraat 9

9880 Aalter Huis Te Koop
229 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze robuuste woning die renovatie nodig heeft, gelegen in de Loskaaistraat in Aalter. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en een grote, zonnige tuin. Het pand bevindt zich op loopafstand van het centrum, scholen, winkels, supermarkten, de muziekacademie en de bibliotheek. Ook het station van Aalter en verschillende belangrijke wegen zijn gemakkelijk bereikbaar.

De indeling van de woning, met een bewoonbare oppervlakte van 229m², omvat een royale inkomhal, een woonkamer met uitzicht op de tuin, een aangrenzende eetkamer of leeshoek, een keuken met alle voorzieningen, een wasruimte met aansluiting voor wasmachine, een apart toilet, toegang tot een droge kelder en een zeer ruime dubbele garage met poort.

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met een authentieke ingebouwde boekenkast, vier ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en ligbad, een apart toilet en toegang tot een bergzolder. De zuidelijk georiënteerde tuin is volledig afgesloten en heeft een ruim tuinhuis.

Wat betreft technische aspecten, de woning heeft centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing en een aangesloten regenwaterput. Het EPC-label is F, met een waarde van 567 kWh/m². Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag. Het pand heeft een perceelscore A en een gebouwscore A volgens de watertoets.

Houd er rekening mee dat deze woning onderhevig is aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op met Els via 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be.

* * *

Loskaaistraat 9 - 9880 Aalter - Stevige te renoveren woning met 4 ruime slaapkamers en grote, zonnige tuin in Aalter.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Els: 0496 10 65 76 of els@heritagevastgoed.be
Deze woning is gelegen in de Loskaaistraat in Aalter. Op wandelafstand van het centrum, scholen, handelaars, supermarkten, muziekacademie, bib, ... Ook het station van Aalter, diverse invalswegen en de op- en afrit van de autostrade zijn zeer vlot bereikbaar.
Indeling - bewoonbare oppervlakte 229m² Ruime statige inkomhal, woonkamer met zicht op de tuin, aansluitende eetkamer / leeshoek, keuken met alle voorzieningen, wasplaats met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, toegang tot droge kelder en zeer ruimte (dubbele) garage met poort. Eerste verdieping: overloop met authentieke ingewerkte boekenkast, 4 ruime slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo en ligbad, apart toilet en toegang tot bergzolder. De Zuid-gerichte tuin is volledig afgesloten en heeft een ruim tuinhuis.
Technische gegevens: centrale verwarming op stookolie, dubbele beglazing, regenwaterput aangesloten.
Info EPC-label F, 567 kWh/m² Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag Watertoets: perceelscore A | gebouwscore A De bovenvermelde bewoonbare oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd. Check de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
229 m2
Referentie
ZU38-6KJNJ9K
Makelaar Code
1112
EPC Waarde
567 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€398.000 / Heritage Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com