Home Te Koop Huis 9880 Aalter
Knesselaarsestraat 38
Kaart

Knesselaarsestraat 38

9880 Aalter Huis Te Koop
130 m² wonen
420 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige landelijke woning, strategisch gelegen tussen Knesselare en Aalter, vlakbij Maria-Aalter dorp en het treinstation. Deze woning biedt niet alleen de rust en schoonheid van de omliggende bossen en velden, maar ook het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

De woning is door de jaren heen gerenoveerd en uitgerust met dubbele beglazing, centrale verwarming en een gashaard. De elektriciteitskeuring verliep zonder opmerkingen en zowel de badkamer als de keuken zijn enkele jaren geleden vernieuwd.

Het huis heeft een praktische indeling: op de begane grond vind je een inkomhal met toilet, een ruime woonkamer met plaats voor een zit- en eethoek, toegang tot de bovenverdieping en de kelder, een keuken met extra eetruimte, een wasruimte en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, elk voorzien van handige inbouwkasten. Er is ook een toilet op de nachthal en de zolder biedt veel extra opbergruimte.

De woning beschikt over een werkplaats of berging voor tuinbenodigdheden aan de achterzijde, compleet met verlichting en elektriciteit. Een terras tussen het huis en het bijgebouw zorgt voor gemakkelijke toegang van de carport naar de achterdeur. De tuin heeft een mooi grasveld en biedt dankzij de houten scheidingswanden voldoende privacy.

Deze instapklare woning is perfect voor starters of als investering voor verhuur. Met een likje verf en wat extra tuinwerk, wordt dit jouw droomhuis! Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op via 0485/321.842.

* * *

Knesselaarsestraat 38 - 9880 Aalter - Landelijke woning met carport en tuin Deze woning bevindt zich tussen de kernen van Knesselare en Aalter en vlakbij het dorp van Maria-Aalter en het treinstation. Anderzijds is de landelijke ligging een hele mooie troef: bossen en velden zorgen voor een verademing met toch alle voorzieningen vlakbij. De woning werd doorheen de jaren gerenoveerd, er is reeds dubbele beglazing, centrale verwarming, een gashaard, een elektriciteitskeuring zonder opmerkingen en ook badkamer en keuken werden enkele jaren terug vernieuwd. Het huis heeft een praktische indeling: op het gelijkvloers is een inkomhal met toilet, een ruime woonkamer met plaats voor een zit- en eethoek, toegang naar boven en naar de kelder, een keuken met extra eetplaats, wasberging en een badkamer met ligbad, douche en lavabo. Boven zijn er 3 slaapkamers, allen voorzien van gemakkelijke inbouwkasten. Er is eveneens een toilet op de nachthal en de zolder biedt een veel extra opbergruimte! Achteraan de woning is er een werkplaats of berging voor de tuinspullen. Er is verlichting en elektriciteit aanwezig. Een terras tussen de woning en het bijgebouw zorgt voor een gemakkelijke toegang van de carport naar de achterdeur. De tuin beschikt over een mooie grasoppervlakte en biedt door de geplaatste houten scheidingswanden voldoende privacy! Deze leuke instapklare woning is een ideale starterswoning of belegging voor verhuur. Een schilderbeurt en verdere aanleg van de tuin zijn zeker de ideale opfrissing! Meer info of een bezoek: 0485/321.842

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 315
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
420 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
J3I44F4UNHQX
Makelaar Code
6753797
EPC Waarde
400 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
0003034611
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€335.000 / Vastgoed Alderweireldt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com