Kaart

Stratem 67

9880 Aalter Huis Te Koop
318 m² wonen
14647 m² perceel

In het rustieke Aalter vind je dit prachtige woonhuis met loods, gelegen op een ruim perceel van 14.647 m². De ligging is uitermate gunstig, op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Aalter en dichtbij het trein- en busstation. Ook de E40 en N44 zijn vlot bereikbaar. Bovendien geniet je vanuit de woning van een uniek panoramisch uitzicht over de omgeving.

Het woonhuis, dat sierlijk uitkijkt over een perceel van 3.347 m², is tot in de details verzorgd en klaar om jou te verwelkomen. Je betreedt de woning via de hal, die toegang biedt tot de diverse kamers. De ruime, lichte woonkamer (4,75x9m) heeft grote ramen met zicht op de tuin en de omliggende velden. Naast de woonkamer ligt de keuken (3,5x5,15m), waar je eveneens kunt genieten van het groene uitzicht. Op dezelfde verdieping vind je verder een wasplaats, toilet en drie slaapkamers van respectievelijk 14 m², 13 m² en 9 m². Ook is er een badkamer met ligbad en wastafel. Als kers op de taart beschikt het huis over een inpandige garage van 25 m².

De zolder, die loopt over de volledige lengte van de woning, biedt extra mogelijkheden. Het is toegankelijk via een vaste trap en kan indien gewenst omgetoverd worden tot extra kamers.

De eigendom beschikt ook over een loods van maar liefst 430 m², wat het ideaal maakt voor paardenliefhebbers of als opslagruimte. Bijkomend is er een aangrenzende weide van 11.300 m² inbegrepen in de prijs.

Wat dit vastgoed nog extra interessant maakt, is de reeds goedgekeurde en vergunde functiewijziging tot zonevreemd wonen. De locatie is top met snelle toegang tot de E40, openbaar vervoer, scholen en winkels, en biedt naast ruimte en vrijheid ook een landelijk uitzicht en rust. Dit instapklaar en goed onderhouden woonhuis is klaar om jouw nieuwe thuis te worden!

* * *

Stratem 67 - 9880 Aalter - Woonhuis met loods op 14 647 m² goedgelegen in Aalter

Ligging: Op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Aalter en nabij het trein- en busstation, met snelle toegang tot de E40 en N44. Uniek verzicht achteraan!

Deze eigendom bestaat uit:

Woning + loods op 3 347m²:
Gelijkvloers:
Deze woning is tot op heden uitstekend onderhouden en klaar voor bewoning.
Bij binnenkomst heeft u via de inkomhal toegang tot de verschillende vertrekken van het huis. De woonkamer (4,75x9m) is ruim en lichtrijk, dankzij de grote ramen die uitzicht bieden op de tuin en de omliggende velden. Aangrenzend bevindt zich de keuken (3,5x5,15m), die eveneens uitkijkt op de tuin en velden. Naast de keuken vindt u een wasplaats, achterinkom en apart toilet. Op het gelijkvloers zijn er nog drie slaapkamers van resp. 14 m², 13 m² en 9 m², alsook een badkamer uitgerust met een ligbad, wastafel en toilet. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige garage van 25 m².

Zolder:
Er is nog een zolder over de volledige lengte van de woning die te bereiken is met een vaste trap. Hier kunnen nog verschillende kamers gemaakt worden.

Loods:
Groot pluspunt is de loods van 430 m². Ideaal voor een paardenliefhebber, stockage,...

Weide/ grond:
Naastliggende weide/ grond van 11 300m² inbegrepen in de prijs.

Pluspunten:
- De functiewijziging tot zonevreemd wonen is reeds goedgekeurd en vergund.
- Ligging: op slechts 5 minuten rijden van de E-40, openbaar vervoer, scholen en winkels.
- Ruimte en vrijheid: ideaal voor paardenliefhebbers.
- Landelijk uitzicht en rust.
- Instapklaar en goed onderhouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 748.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1982
Grond oppervlakte
14647 m2
Bewoonbare oppervlakte
318 m2
Referentie
UVSS9W6NIWIF
EPC Waarde
360 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230211-0002801989-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€748.000 / ERA Lafaut
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com