Home Huis 9880 Aalter
Beukenpark 9
Kaart

Beukenpark 9

9880 Aalter Huis
1015 m² perceel
4 slaapkamers
€399.000

Op zoek naar jouw droomvilla? Ontdek dan deze charmante, vrijstaande woning te koop in de omgeving van Aalter-Lotenhulle, vlakbij een prachtig park en met een vlotte bereikbaarheid van de E40. Gelegen op een royaal perceel van 1015m², heeft deze woning in cottage-stijl heel wat te bieden.

Bij het binnenstappen valt de lichtrijke en ruime woonkamer meteen op, uitgerust met een gezellige houtcassette voor knusse winteravonden. De vernieuwde keuken nodigt uit tot culinair genieten en via de veranda heb je direct toegang tot de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze is fraai aangelegd met terras en tuinhuis, ideaal voor warme zomeravonden of gezellige barbecues.

De gelijkvloerse verdieping omvat nog twee kamers en een praktische garage. Via de nachthal op de bovenverdieping bereik je twee extra slaapkamers. Bovendien zijn er meerdere vernieuwingen doorgevoerd in de woning zoals nieuwe bevloering en een elektriciteitsnetwerk conform AREI.

Een extra pluspunt? De woning is uitgerust met 5,5 WP zonnepanelen met bijhorende groenestroomcertificaten. Geniet dus niet alleen van een comfortabel binnenklimaat, maar ook van een lagere energiefactuur.

Deze villa kan van jou zijn voor de richtprijs van 399 000 euro. Mis deze kans niet en maak van deze plek jouw nieuwe thuis.

* * *

Beukenpark 9 - 9880 Aalter - Villa Te koop Deze VRIJSTAANDE woning op liefst 1015m² bevindt nabij de verbindingsweg Aalter-Lotenhulle (met goede bereikbaarheid van E40), dit aan de grens van MOOI PARKGEBIED!! Deze woning heeft DIVERSE VERNIEUWINGEN ondergaan o.m. nieuwe bevloering, nieuwe cottage-stijlkeuken, zonnepanelen, elektriciteit conform AREI ...

U heeft inkomhal met gastentoilet, zeer lichtrijke en ruime woonkamer met gezellige houtcassette, VERANDA, knappe ingerichte leefkeuken, praktische garage, twee kamers op de gelijkvloerse verdieping, op de bovenverdieping is er de nachthal en nog 2 slaapkamers. De zonnige tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met terras en tuinhuis.

De woning is voorzien van 5,5 WP zonnepanelen, met groenestroomcertificaten.

Deze woning wordt aangeboden aan een richtprijs van 399 000 €.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
1015 m2
Referentie
6CSMESKYGCLO
Makelaar Code
16696577
EPC Waarde
522 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230905-0002980892-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
Woonparken
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€399.000 / Meuleman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com