Home Te Koop Huis 9880 Aalter
Drogenbroodstraat 21
Kaart

Drogenbroodstraat 21

9880 Aalter Huis Te Koop
179 m² wonen
225 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek dit unieke, compacte woonproject in het hart van Aalter, bestaande uit drie prachtig vormgegeven, energie-efficiënte woningen. Ieder huis is uitgerust met een luxe, goed uitgeruste keuken en badkamer, en beschikt over vier tot vijf slaapkamers.

De centrale locatie zorgt ervoor dat alle voorzieningen makkelijk te voet bereikbaar zijn: winkels, het treinstation, de bibliotheek en scholen bevinden zich allemaal vlakbij. Bovendien is er een snelle autoverbinding naar de E40 en de expressweg richting Knokke en andere bestemmingen.

Deze nieuwe, stijlvolle woningen bieden een uitgelezen kans om te investeren in kwalitatief hoogstaand vastgoed. Het naadloos samenspel van een fraai design, veel natuurlijk licht en de moderne architectuur maken van dit project een absolute blikvanger.

Enkele troeven van dit project zijn de centrale ligging, vloerverwarming, zonnepanelen en een luxueus afgewerkte keuken en badkamer. Kopers hebben inspraak in de afwerking en inrichting van hun woning, wat het mogelijk maakt om je toekomstige huis volledig naar eigen smaak in te richten. Voor beleggers biedt dit project een solide investering met een consistent huurrendement.

Bovendien geniet je als koper van het voordeel van een gesplitste aankoop met grond- en constructiewaarde, en kan de aankoop mogelijk aan 6% btw worden gerealiseerd.

Huis 2 beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een royale leefruimte met open keuken en een berging. De bovenverdiepingen bieden ruimte voor vier slaapkamers, een apart toilet, een badkamer en extra bergruimte. Er is ook een zonnige tuin met achteruitgang naar de Brugstraat. Parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te koop, met twee parkeerplaatsen per woning.

* * *

Drogenbroodstraat 21 - 9880 Aalter - In centrum Aalter vind je dit kleinschalig project met drie nieuwe woningen die allemaal een mooie en strakke architectuur hebben en die voldoen aan de laatste nieuwe normen qua energiezuinigheid. Naast een volledig ingerichte keuken en badkamer zijn er vier tot vijf slaapkamers voorzien.
Vanaf deze locatie is alles te voet bereikbaar zoals winkels, het station, de bibliotheek, scholen, enz... Met de wagen bereik je op een paar minuten de E40 of de expressweg richting Knokke en andere bestemmingen.

Voor wie graag wil wonen in een mooi en eigentijds project is dit een unieke kans tot het kopen van een kwalitatief afgewerkt huis die traditioneel gebouwd zal worden. En "mooi" is daarbij een goed gekozen woord want dit nieuw en stijlvol woonproject combineert tal van opvallende kwaliteiten die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken.

Troeven van dit project:
- strakke, mooie en tijdloze architectuur met veel lichtinval
- centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer, E40, station
- gebouwd met de laatste nieuwe normen
- inclusief vloerverwarming, zonnepanelen
- luxueus afgewerkte keuken met composiet en badkamer
- inspraak in de afwerking en inrichting
- als belegger kies je voor een solide investering met een vast huurrendement
- gesplitste aankoop met grond- en constructiewaarde
- aankoop mogelijk aan 6% btw

Woning 2:
Gelijkvloers (65m2):
Inkomhal met toilet (3,7m2) - leefruimte (49m2) met open ingerichte keuken met composiet, eiland en kookplaat, warmeluchtoven, microgolfoven, vaatwas, frigo (alle toestellen AEG), dampkap (NOVY) - berging (2,6m2) - zongerichte tuin met uitweg achteraan (Brugstraat)
1ste verdieping (65m2):
Nachthal/traphal (8,4m2) - apart toilet (1,23m2) - berging (2,7m2) - 3 slaapkamers (2 x 10,50m2 + 14m2) - badkamer (6,35m2) met inloopdouche en meubel met lavabo, lades en spiegelkast
2de verdieping (49m2):
Nachthal/traphal (5m2) - vierde slaapkamer (19,42m2) - berging/zolder (16,37m2), eventueel in te richten als 5de slaapkamer

Algemeen:
Parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te koop (2 per woning)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 405.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
225 m2
Bewoonbare oppervlakte
179 m2
Referentie
37T7BAUAFOPM
Makelaar Code
NB1012
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€405.000 / Stijn Voet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com