Home Te Koop Huis 9880 Aalter
Grote Ganzenplas 4
Kaart

Grote Ganzenplas 4

9880 Aalter Huis Te Koop
220 m² wonen
4 slaapkamers

Grote Ganzenplas 4 - 9880 Aalter - Gelegen in de rustige bossen van Aalter vinden we deze prachtige villa in fermette-stijl.

De woning is correct onderhouden en voorzien van alle comfort en ruimte. De perfect onderhouden en ruime tuin doet u genieten van rust en natuur, die de omgeving te bieden heeft. In de tuin is eveneens een bijgebouw aanwezig. Ideaal voor een handige klusser of artistiek talent. In de woning werden doorheen de jaren een aantal renovaties uitgevoerd waaraan deze zijn gunstig EPC verdient.

Binnenkomen doet u in de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiairekast. Hieruit is er toegang tot leefruimte, keuken en inpandige dubbele garage. De ruime leefruimte en keuken bieden een prachtig zicht op de grote en mooie tuin. Vanuit de keuken is er eenvoudig toegang naar het aangelegde en proper onderhouden terras. Door naar het eerste verdiep waar de nachthal toegang biedt tot de nachtvertrekken. Hier zijn 4 slaapkamers aanwezig en 2 badkamers, voorzien van lavabo, bad en douche. De woning beschikt over een ruime zolder die kan dienst doen als opslagruimte voor kleine materialen.

De woning is voorzien van een inpandige garage met 2 toegangspoorten en ruimte voor 2 wagens.

De prachtige tuin brengt u in een ware oase van rust. Hier vinden we een ruim bijgebouw bestaande uit een gelijkvloers en verdiep. Deze is momenteel ingericht als atelier maar kan perfect dienst doen als werkruimte voor een handige klusser of extra opslagruimte.

Enkele troeven: Rustig en toch centraal gelegen Instapklaar Perfect onderhouden woning Ruime en goed onderhouden tuin Spouwmuren opgevuld Vloer geïsoleerd Ruim perceel Geen renovatieverplichting
Hebt u interesse in deze fantastisch onderhouden woning kom dan zeker langs tijdens onze Slimme Vastgoeddag op zaterdag 27 april tussen 15u30 en 17u00 en doe een bod. (opgepast dit is geen vraagprijs maar een richtprijs)

Om u voor te bereiden kan u vrijblijvend het verkoopdossier aanvragen matthias@vlaemynck.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Bewoonbare oppervlakte
220 m2
Referentie
FKZCBQ0OU7DJ
Makelaar Code
3706685
EPC Waarde
201 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240315-0003177474-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€750.000 / Vlaemynck
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com