Home Te Koop Huis 9881 Aalter
Museumstraat 105
Kaart

Museumstraat 105

9881 Aalter Huis Te Koop
142 m² wonen
3 slaapkamers

Deze charmante woning, met zijn uitzonderlijke locatie dichtbij het centrum van Bellem, naast een rustige gracht en met gemakkelijke verbindingen naar Aalter, de E40 en de spoorwegen, zal u zeker aanspreken. De frisse architectuur optimaliseert de ruimte en biedt lichtvuldig wonen. Het wooncomfort is gelijk aan dat van een vrijstaande woning, omdat de aaneenschakeling met de buren via de garage gebeurt.
Op de benedenverdieping bevindt zich een ruime en lichte woonkamer, een open keuken, toilet, berging en de aangebouwde garage. De westelijke gevel heeft grote ramen met toegang tot de tuin.
De eerste verdieping biedt drie royale slaapkamers, met in de hoofdslaapkamer een inloopkast, een badkamer met bad en douche, en een apart toilet.
Op de tweede verdieping vindt u de zolder, die door twee velux-ramen mooi verlicht wordt.
Pluspunten zijn onder meer de rustige en centrale ligging aan het water, de moderne en elegante architectuur, de kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, warmtepomp en een vaste prijsgarantie.

* * *

Museumstraat 105 - 9881 Aalter -
Met zijn meer dan aantrekkelijk ligging nabij het centrum van Bellem, de rustige vaart-omgeving als buur, een vlotte verbinding tot het centrum van Aalter, de E40 en het spoor… kan deze woning ons enorm bekoren!
De frisse architectuur laat zijn bewoner genieten van een optimaal ruimtegebruik en lichtrijk wonen.
U geniet het wooncomfort van een alleenstaande woning, want aansluiten met zijn buur doet deze woning via de aangebouwde garage.
Gelijkvloers; ruime lichtrijke leefruimte, open keuken, toilet, bergruimte en aangebouwde garage. Westgerichte gevelbreede raampartij met doorloop naar het tuingedeelte.
Op het eerste verdiep; 3 ruime slaapkamers, waarvan de master met een inloopdressing, badkamer met bad en douche, afzonderlijk toilet.
Het tweede verdiep voorziet de zolderruimte, de twee veluxen brengen het licht binnen…

Pluspunten: Rustige en centrale ligging langs het water, moderne verfijnde architectuur, kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, warmtepomp, vaste prijsgarantie! ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 457.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
T2D3PIBRXEGM
Makelaar Code
verfijnde-nieuwbouwwoning-op-e
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2023
€457.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com