Home Te Koop Huis 9881 Aalter
Museumstraat 105
Kaart

Museumstraat 105

9881 Aalter Huis Te Koop
178 m² wonen
3 slaapkamers

Deze woning, gelegen nabij het centrum van Bellem, geniet van een uitstekende locatie naast een rustige waterweg en biedt gemakkelijke toegang tot het centrum van Aalter, de E40 en het treinstation.

De moderne architectuur van het pand zorgt voor een ruim en licht interieur. Op de begane grond vindt u een ruime, lichte woonkamer, een open keuken, een toilet, opslagruimte en een aangebouwde garage. Het westelijk gelegen, raamrijke gevel strekt zich uit naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarbij de grote slaapkamer is uitgerust met een inloopkast. Er is ook een badkamer met ligbad en douche, alsmede een apart toilet.

Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping, die een nog in te richten ruimte van 49 vierkante meter biedt, met de mogelijkheid voor twee extra slaapkamers.

Belangrijke kenmerken van dit pand zijn onder andere de rustige maar centrale ligging aan het water, de verfijnde moderne architectuur, de hoogwaardige afwerking, vloerverwarming, een warmtepomp, en een vaste-prijsgarantie.

* * *

Museumstraat 105 - 9881 Aalter -
Met zijn meer dan aantrekkelijk ligging nabij het centrum van Bellem, de rustige vaart-omgeving als buur, een vlotte verbinding tot het centrum van Aalter, de E40 en het spoor… kan deze woning ons enorm bekoren!

De frisse architectuur laat zijn bewoner genieten van een optimaal ruimtegebruik en lichtrijk wonen.
Gelijkvloers; ruime lichtrijke leefruimte, open keuken, toilet, bergruimte en aangebouwde garage. Westgerichte gevelbreede raampartij met doorloop naar het tuingedeelte.
Eerste verdiep; 3 ruime slaapkamers, waarvan de master met inloopdressing; Badkamer met ligbad en inloopdouche; Afzonderlijk toilet.
Het tweede verdiep is toegankelijk via vaste trap en voorziet een nog in te richten ruimte van 49m²! (mogelijkheid tot 2 extra slaapkamers!)

Pluspunten: Rustige en centrale ligging langs het water, moderne verfijnde architectuur, kwalitatieve afwerking, vloerverwarming, warmtepomp, vaste prijsgarantie! ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 462.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
178 m2
Referentie
HHONK9HEWFKE
Makelaar Code
verfijnde-nieuwbouwwoning-op-e
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2023
€462.000 / Altro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com