Home Huis 3200 Aarschot
Diestsesteenweg 355



immo Kaart

Diestsesteenweg 355, 3200 Aarschot

Huis in Aarschot
257 m² wonen
4 slaapkamers
€469.000

Diestsesteenweg 355 - 3200 Aarschot - Welkom in Rillaar! In de deelgemeente van Aarschot vind je deze uitzonderlijk ruime woning terug. Gelegen langs één van de belangrijkste verbindingswegen navigeer je niet enkel snel richting Aarschot centrum, maar ben je ook vlakbij oprit autosnelweg en de omliggende gemeenten.

Achter de karakteristieke gevel schuilt een mix van comfort, lichtrijke en vooral royale ruimtes en een prachtig aangelegde tuin! De woning is opgedeeld in onder meer: twee gezellige en aansluitende zitplaatsen met een knusse haard, de lichtrijke eetplaats, de volledig geïnstalleerde keuken die naadloos aansluit aan de bijkeuken/wasplaats met apart toilet, douchecel en de achterdeur naar de tuin. Ook de grote, inpandige garage bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. Aan opbergplaats geen gebrek, want naast alle ingebouwde kasten, omvat het huis nog een volledig droge kelder. De verdiepingen hoger zijn verdeeld over maar liefst 4 grote slaapkamers, een ruime bureauruimte met vide en de badkamer ingericht met toilet, lavabo en bad.

Eén van de grootste troeven is de zuidgerichte tuin, waar het heerlijk vertoeven is! De volledig omheinde tuin is zo ingericht dat je geniet van 100% privacy. Ook hier zal je geen stockageplaats missen: via de tuin bereik je namelijk nog een grote berging en een werkplaats. Bovendien heb je een ingebouwde BBQ/pizza-oven ter beschikking: ideaal om van te genieten met je familie en vrienden.

De woning beschikt daarnaast nog over 10 zonnepanelen, vloerverwarming (deels), zonneluifels en een gunstig EPC B-label!

Ben je op zoek naar een instapklare woning met een prachtige tuin die makkelijk bereikbaar is en voorzien van méér dan voldoende plaats?
Dan is dit huis absoluut je bezoek waard! Contacteer ons nu via info@sophimo.be!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
257 m2
Referentie
A--4P0KNGHPP
Makelaar Code
350-5934031
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€469.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com