Home Te Koop Huis 3200 Aarschot
Nieuwstraat 25



immo Kaart

Nieuwstraat 25, 3200 Aarschot

Huis Te Koop in Aarschot
69 m² wonen
1 slaapkamers

Nieuwstraat 25 - 3200 Aarschot - Welkom in Aarschot! Gelegen in het hartje van de bruisende stad, kan je deze starterswoning terugvinden. Alle voorzieningen die je nodig hebt, zijn binnen handbereik. Je bent slechts een korte wandeling verwijderd van supermarkten, winkels, gezellige horecazaken, openbaar vervoer, treinstation, recreatiemogelijkheden enzovoort. Ook verschillende fiets- en wandelroutes langs de Demer zijn op een boogscheut gelegen.

De woning omvat op de gelijkvloerse verdieping de inkom/eerste leefruimte (die bv. ook kan dienen als bureau) en de handige berging/technische ruimte. Via de vaste trap bereik je de 1ste verdieping met de keuken en voldoende plaats om zoweel een eetplaats als een zithoek in te richten. De bovenste verdieping is verdeeld over een ruime slaapkamer en de badkamer met lavabo, toilet en bad.

De Nieuwstraat en omliggende straten zijn voorzien van tal van parkeerplaatsen. Met een parkeerkaart vind je steeds wel een plekje dichtbij.

Deze woning is niet enkel een buitenkans voor starters, ook als investering is het een opportuniteit. Het huisje is momenteel verhuurd. Voor meer informatie, neem gerust contact op!

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse via 0491 42 42 72 of info@sophimo.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
OMP83EU7WRMJ
Makelaar Code
350-5995015
Prijs Geschiedenis
20 May 2024
€175.000 / C21 Sophimo

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com