Home Te Koop Huis 3201 Aarschot
GijmelseSteenweg 194
Kaart

GijmelseSteenweg 194

3201 Aarschot Huis Te Koop
192 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze open bebouwing in Langdorp, gelegen aan de Gijmelsesteenweg. De ligging is ideaal dankzij de nabijheid van het levendige stadscentrum van Aarschot, het treinstation en alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, bakkers, banken en een apotheek. Bovendien kan je genieten van de groene omgeving van Langdorp met talrijke wandel- en fietsroutes.

Dit statige huis, gebouwd in 1956, is altijd goed onderhouden geweest. Via de inkomhal betreed je de ruime leefruimte met zit- en eethoek. Aanpalend vind je een tweede woonkamer en de keuken. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook de badkamer, uitgerust met een bad, douche, wastafel en toilet, alsook een praktische wasruimte. De eerste verdieping bestaat uit twee grote slaapkamers en een kleinere kamer. Vanuit de nachthal op de eerste verdieping leidt een vaste trap naar de zolder, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een masterbedroom, atelier of kantoor.

De verkoop omvat tevens het perceel achter de woning. Ben je klaar om van deze woning jouw droomhuis te maken? Plan nu je bezoek!

* * *

GijmelseSteenweg 194 - 3201 Aarschot - Welkom in Langdorp! Langs de Gijmelsesteenweg kan je deze open bebouwing terugvinden. Een ideale locatie gezien de nabijheid van het bruisende stadscentrum van Aarschot, het treinstation en alle voorzieningen binnen handbereik (supermarkten, bakkers, banken, apotheek, ...). Ook het groene karakter van Langdorp, met uitgebreide wandel- en fietsroutes, is een extra. Kortom: de ligging biedt voor ieder wat wils!

Het statige huis, gebouwd in 1956, werd steeds goed onderhouden. Je komt binnen langs de inkomhal die toegang geeft tot de royale leefruimte met zit- en eethoek. Aansluitend is een tweede living/salon en de keuken. Daarnaast vind je ook de badkamer, ingericht met zowel bad als douche, lavabo en toilet, en ook de handige wasplaats op de gelijkvloerse verdieping. De eerste verdieping is verdeeld over twee grote slaapkamers en een kleine slaapkamer. De nachthal op de eerste verdieping beschikt bovendien over een vaste trap naar de zolder die makkelijk omgetoverd kan worden tot masterbedroom, atelier, bureau...

Het perceel gelegen achter de woning is tevens inbegrepen in de verkoop.
Klaar om deze woning om te toveren tot jouw droomhuis? Boek nu je bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
UZVLWH1B-NPJ
Makelaar Code
350-5938858
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€245.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com