Home Te Koop Huis 3201 Aarschot
DiestseSteenweg 289
Kaart

DiestseSteenweg 289

3201 Aarschot Huis Te Koop
426 m² wonen
7 slaapkamers
€1.150.000
Lening simuleren

Ontdek deze unieke investeringskans in Rillaar, gelegen aan de Diestsesteenweg. Dit voormalige industriële gebouw, beter bekend als 'De Melkerij', is strategisch gelegen tussen Diest, Scherpenheuvel en Aarschot, wat een gemakkelijke bereikbaarheid garandeert. Het biedt twee aparte woningen, waarvan er momenteel één verhuurd is, en een ruime handelszaak die eveneens verhuurd is. Dit zorgt voor een directe opbrengst voor de toekomstige eigenaar.

De eerste woning is voorzien van alle moderne gemakken en omvat drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een uitnodigende woonkamer en een grote keuken. Daarnaast is er een aparte zitkamer en een kantoorruimte, waardoor het huis een comfortabele leefomgeving biedt. Met de aanwezigheid van een grote kelder en twee ruime garages is er voldoende opslagruimte beschikbaar.

Het tweede pand beschikt over een lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige serre, drie grote slaapkamers, twee badkamers en een kantoorruimte.

De commerciële ruimte wordt momenteel verhuurd als escaperoom met ontvangsthal. Dankzij de uitzonderlijke grootte, de gunstige locatie en de diverse gebruiksmogelijkheden is dit gebouw een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Achter het gebouw vind je een prachtig aangelegde tuin, een ware groene oase in de bruisende omgeving. Het comfort van de bewoners en bezoekers wordt verder verhoogd door de ruime parkeergelegenheid bij het gebouw.

Dit veelzijdige gebouw is een aantrekkelijke investering die comfort, gemak en potentieel combineert. Ben je geïnteresseerd? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse!

* * *

DiestseSteenweg 289 - 3201 Aarschot - Welkom in Rillaar! Langs de Diestsesteenweg kan je dit gebouw terugvinden: een unieke kans voor investeerders en ondernemers. De vroegere industriële ‘Melkerij’ biedt met zijn centrale en bereikbare ligging tussen Diest, Scherpenheuvel en Aarschot, een strategische positie die gemakkelijk bereikbaar is. Het veelzijdige pand omvat twee afzonderlijke woningen waarvan één verhuurd momenteel, wat een directe opbrengst garandeert voor de toekomstige eigenaar. Ook de uitzonderlijk ruime handelszaak is verhuurd.

De eerste woning beschikt over alle moderne voorzieningen, opgedeeld in onder meer drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een uitnodigende leefruimte. Met een grote keuken, een aparte zitkamer en een bureau biedt het huis een comfortabele leefomgeving. Bovendien is er zeker geen gebrek aan opslagruimte gezien vrijwel het volledige pand onderkelderd is én er twee uitzonderlijk grote garages aanwezig zijn, perfect voor het veilig opbergen van voertuigen, opslagruimte, werkplaats of andere doeleinden. 

Het tweede pand omvat onder meer een lichtrijke leefruimte, volledig ingerichte keuken, een gezellige serre/veranda, drie grote slaapkamers, twee badkamers en een bureau.

De grote commerciële ruimte is thans verhuurd als escaperoom met ontvangstplaats. Met zijn uitzonderlijke ruimte, gunstige locatie en diverse mogelijkheden voor gebruik, vertegenwoordigt dit gebouw een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

Verscholen achter het gebouw bevindt zich trouwens een prachtig aangelegde tuin, een oase van rust en groen te midden van de bruisende omgeving. Daarenboven wordt het comfort van bewoners en bezoekers verder gegarandeerd door de grote parking aan het gebouw. 

Met deze toevoegingen is het gebouw compleet: een veelzijdige en aantrekkelijke investering met een mix van comfort, gemak en potentieel!

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
426 m2
Referentie
AHJGJY-NTWNR
Makelaar Code
350-5923928
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€1.150.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com