Home Te Koop Huis 3201 Aarschot
Boshuisstraat 27



immo Kaart

Boshuisstraat 27, 3201 Aarschot

Huis Te Koop in Aarschot
1106 m² perceel
3 slaapkamers

Boshuisstraat 27 - 3201 Aarschot - Welkom in deze prachtige instapklare woning, gelegen op een ruim perceel van meer dan 11 are in het schilderachtige Langdorp, nabij het bruisende Aarschot. Deze woning verwelkomt je met een ruime inkomhal, waardoor je meteen een warm gevoel van thuiskomen ervaart.
Op de benedenverdieping vind je een gezellige zithoek en eethoek van maar liefst 41m², ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden. De geïnstalleerde keuken van 18m² biedt alle comfort en gemak, met een aangrenzende berging voor extra opslagruimte. Daarnaast is er op de benedenverdieping een ruim bureau, perfect voor wie vanuit huis werkt of een stille plek nodig heeft om te studeren.
Geniet van het groen en de rust van de prachtig aangelegde tuin, vanuit de ruime veranda die een heerlijke plek biedt om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor gasten. De badkamer is uitgerust met zowel een douche als een ligbad, waardoor je elke dag kunt kiezen tussen verfrissende douches of ontspannende baden.
We trappen onze verkoop af met een exclusieve "Avant-Première" op vrijdag  24 mei '24 om 15u00 en op zaterdag 25 mei  '24 om 11u. Plan nu jouw bezoek via de groene 'Plan jouw bezoek' knop.
De richtprijs bedraagt 415.000 euro. De biedingstermijn loopt tot en met maandag  27 mei  '24 (20u). Bekijk hier onder het Avant-première reglement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1106 m2
Referentie
AMPSYQBS48AJ
Prijs Geschiedenis
03 May 2024
€415.000 / Livingstone
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com