Home Te Koop Huis 3202 Aarschot
DiestseSteenweg 307
Kaart

DiestseSteenweg 307

3202 Aarschot Huis Te Koop
179 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning in het bruisende Rillaar, een deelgemeente van Aarschot. Deze gunstig gelegen en ruime woning biedt tal van mogelijkheden, waaronder het potentieel om als handelshuis te dienen. Met drie slaapkamers, een royaal terras en een multifunctionele ruimte op de begane grond, is er genoeg ruimte voor iedereen.

Op de begane grond vind je een veelzijdige ruimte die vroeger dienst deed als café, aparte sanitaire voorzieningen voor dames en heren, een hal met trap en een betegelde keuken/berging. De eerste verdieping beschikt over een woonkamer, open keuken, ruim zuidelijk georiënteerd dakterras met ingebouwde BBQ, overloop met trap en een mooie badkamer. De tweede verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers.

Daarnaast is de woning deels onderkelderd, ideaal voor opslag met goede ventilatie. De centrale ligging, karakteristieke gevel en bereikbaarheid zijn perfect om jouw handelszaak een boost te geven. Maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

* * *

DiestseSteenweg 307 - 3202 Aarschot - Welkom in Rillaar! In de bruisende deelgemeente van Aarschot, kan je deze charmante woning terugvinden. De gunstig gelegen, ruime woning met potentieel als handelshuis omvat onder meer 3 slaapkamers, een royaal terras en een multifunctionele ruimte op het gelijkvloers.

Indeling:
- Gelijkvloers: Veelzijdige ruimte (voormalig café), aparte sanitaire voorzieningen voor dames en heren, hal met trap, betegelde keuken/berging.

- 1ste verdieping: Woonkamer, open keuken, ruim dakterras op het zuiden met ingebouwde BBQ, overloop met trap, mooie badkamer.

-2 de verdieping: Trap/nachthal, 3 slaapkamers.

De woning is deels onderkelderd (geschikt voor opslag met goede ventilatie).

De centrale ligging, de karakteristieke gevel en de bereikbaarheid zijn troeven om jouw handelszaak te boosten!
Plan snel je bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 247.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
179 m2
Referentie
1048UN2UXCND
Makelaar Code
350-5924991
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€247.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com