Home Te Koop Huis 8700 Aarsele
Sterrestraat 54
Kaart

Sterrestraat 54

8700 Aarsele Huis Te Koop
253 m² wonen
574 m² perceel

Ontdek deze uitzonderlijk ruime nieuwbouwwoning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers, gesitueerd op een perceel van 574 vierkante meter in het rustige Aarsele. Dankzij de nabijheid van openbaar vervoer, diverse winkels zoals een bakker en slager, en banken, geniet je van alle nodige voorzieningen in de buurt. Zowel het centrum van Tielt als Deinze is bovendien slechts 10 minuten rijden.

Op het gelijkvloers ontdek je een inkomhal, voorzien van vestiaire en apart toilet, die leidt naar de royale woonkamer van bijna 39 vierkante meter. Daaraan grenst de open keuken, die met haar oppervlakte van ruim 22 vierkante meter aan al je culinaire wensen kan voldoen. Op deze etage bevindt zich tevens een flexibele ruimte die perfect dienst kan doen als kantoor, extra slaapkamer of speelkamer. De ruime garage van bijna 42 vierkante meter biedt plaats voor een wasmachine en droger. Tenslotte vind je hier nog een aparte berging.

De bovenverdieping telt drie volwaardige slaapkamers van ongeveer 14-15 vierkante meter. Ook bevindt zich op deze verdieping de badkamer met mogelijkheid voor zowel een ligbad als douche, en een apart toilet.

Buiten geniet je van een prachtige, zonnige tuin en voldoende parkeergelegenheid aan de voorkant van de woning.

De woning wordt wind- en waterdicht verkocht, met inbegrip van ventilatiesysteem C, alle sanitaire leidingen, hoogrendementsbeglazing, roofing met 12 cm isolatie, nutsvoorzieningen en 15.000 liter regenwatercapaciteit. Deze woning is uitermate geschikt voor vrije beroepen die een thuiskantoor nodig hebben. Mogelijkheid tot verkoop onder 6% BTW en de bouwheer kan de woning volledig afwerken na overleg.

* * *

Sterrestraat 54 - 8700 Aarsele - Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 4 mei tussen 09u30 en 10u30!

Uitzonderlijk ruime nieuwbouwwoning met 3/4 slpks op 574m² in Aarsele!

Ligging: Gelegen in het rustige Aarsele. Op 10 minuten rijden van centrum Tielt en Deinze. Nabij openbaar vervoer, bakker, slager, bank,...

Indeling:
Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en apart toilet. Vervolgens is er de ruime woonkamer (38,95m²) met open keuken van 22,4m². Verder hebben we op het gelijkvloers een kantoorruimte/ slaapkamer of speelkamer van maar liefst 3,45m x 5,2m. De garage meet 4,8m x 8,7m en is voorzien van aansluiting wasmachine, droogkast alsook alle technieken. Tot slot is er op het gelijkvloers nog een aparte berging van 4,3m².

Eerste verdiep: Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers van resp. 14m², 14m² en 15m². De badkamer bevindt zich ook op dit verdiep en heeft aansluiting voor zowel een ligbad als douche. Als laatste is er nog een apart toilet.

Buitenomgeving: Er is een mooie, zonnige tuin en vooraan genoeg parkeerruimte.

Bijkomend:
De woning wordt wind- en waterdicht verkocht. Volgende zaken worden nog voorzien:
- Ventilatiesysteem C,
- Alle sanitaire leidingen,
- Hoogrendementsbeglazing met PVC schrijnwerk,
- Roofing met 12 cm isolatie,
- Alle nutsvoorzieningen,
- 2 x 7.500 liter regenwater.

Ideale woning voor iemand met een vrij beroep die nood heeft aan een kantoorruimte. Verkoop onder 6% BTW mogelijk. In samenspraak kan de woning volledig afgewerkt worden door de bouwheer.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
574 m2
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
3V7M5MAUDIHF
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€485.000 / ERA Lafaut
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com