Home Te Koop Huis 3930 Achel
Slipstraat 3
Kaart

Slipstraat 3

3930 Achel Huis Te Koop
6 slaapkamers

Ontdek deze praktische en solide gezinswoning, ideaal gelegen aan de rand van het dorpscentrum van Achel, op de grens met Nederland. De woning is gelegen in een rustige en aangename wijk, gekenmerkt door verzorgde villa's. Het perceel heeft een oppervlakte van 828m², voornamelijk bestaande uit een achtertuin die zichtbaar is vanuit de woonkamer en keuken.

De woning beschikt over een garage met vier parkeerplaatsen, die kan worden omgebouwd tot kantoor, extra leefruimte of poolhouse. Het dak van de woning is volledig vernieuwd in 2013 en heeft een gunstige EPC-waarde van 217 kWh/m² per jaar. Met een eenvoudige en goedkope aanpassing kan u zelfs een B-label bereiken. Daarnaast is ook het asbestattest erg gunstig.

De woning telt zes slaapkamers, elk voorzien van een eigen wastafel, waardoor het de perfecte woning is voor een groot of nieuw samengesteld gezin. Het uitoefenen van een vrij beroep in de woning is mogelijk dankzij een mooi kantoor dat aansluit op de inkomhal en eventueel kan worden uitgebreid met kantoorruimte in de garage.

Met een beetje opfrissing, kan deze villa gemakkelijk worden omgetoverd tot uw droomwoning! Vanuit Achel bent u met de auto snel in Eindhoven, Weert of Budel. Neem contact met ons op om een bezoek in te plannen.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met trap, een vestiaire, toilet, bureel, ruime woonkamer van 55m², keuken, berging en overdekt terras. De eerste verdieping omvat een overloop, vier slaapkamers, een badkamer en wasplaats. De tweede verdieping biedt twee extra slaapkamers. Daarnaast is er ook een kelder en garage aanwezig.

De voordelen van deze woning zijn de aangename ligging in een rustige wijk, de ideale perceelgrootte, de mogelijkheden met de garage en de solide structuur van de woning met meer dan 250m² bewoonbare oppervlakte. Bovendien is er geen renovatieverplichting dankzij het gunstige EPC. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

* * *

Slipstraat 3 - 3930 Achel - Op  de grens met Nederland, aan de rand van het dorpscentrum vindt u deze praktische en degelijke gezinswoning. Dat het in Achel goed toeven is  merkt u meteen wanneer u de Slipstraat inrijdt: een rustige en aangename buurt met verzorgde villa's.
Het perceel heeft een oppervlakte van 828m², voornamelijk achtertuin, zichtbaar vanuit woonkamer en keuken. Aansluitend aan de oprit is er de garage met 4 staanplaatsen, die verbouwd kan worden tot kantoor, extra leefruimte of poolhouse.
Het dak van de woning is volledig vernieuwd in 2013. De EPC waarde is goed: 217 kwh/m² per jaar. Mits een eenvoudige en goedkope aanpassing bereikt u label B. Ook het asbestattest is erg gunstig.
Met 6 slaapkamers (voorzien van eigen lavabo) is dit hét geknipte huis voor een groot (nieuw samengesteld) gezin. Uitoefenen van een vrij beroep in de woning is mogelijk, er is een mooi bureel aansluitend op de inkomhal, eventueel aan te vullen met kantoorruimte in de garage.
Met een toffe verfrissing maakt u van deze villa de woning waar u al zo lang over droomt!
Vanuit Achel bent u met de wagen zo in Eindhoven, Weert of Budel.
Doe uzelf een plezier en contacteer ons om een bezoek in te plannen.

INDELING

Gelijkvloers (+-117m²):
- Inkomhal met trap
- Vestiaire
- Toilet
- Bureel
- Woonkamer van ruim 55m²
- Keuken
- Berging
- Overdekt terras

Verdieping (+-103m²):
- Overloop
- Slaapkamer 1 (met dakterras)
- Badkamer
- Wasplaats
- Slaapkamer 2
- Slaapkamer 3
- Slaapkamer 4
- Douche

2de verdieping (+- 40m²):
- Slaapkamer 5
- Slaapkamer 6

Kelder (+- 17m²)

Garage (+- 57m²)

PRO:
- Ligging: aangename, rustige wijk in het landelijke Achel op een boogscheut van de Nederlandse grens
- Ideale perceelgrootte
- Mogelijkheden met garage: woonruimte, bureel, poolhouse, mancave...
- Woning met meer dan 250m² bewoonbare oppervlakte en een zeer stevige structuur
- Geen renovatieverplichting - gunstig EPC (217 kwh/(m² jaar)

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Referentie
YIXBO10E-54T
EPC Waarde
217 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230526-0002901935-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€449.000 / Klaps Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com