Kaart

9991 Adegem Huis Te Koop
270 m² wonen
1976 m² perceel

Deze totaal gerenoveerde hoeve te Balgerhoeke kan omschreven worden als een echte parel van gezelligheid.

Deze woning is terug te vinden tussen Maldegem en Eeklo en geniet van een vlotte verbinding met de E34 en N9 richting kust en binnenland. In de nabije omgeving geniet je van winkels, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen.  Gelijkvloers: ruime inkomhal met toegang tot de polyvalente ruimte met bar, de aangebouwde schuur, gastentoilet en leefruimte. De ruime woonkamer met houtkachel en eetplaats straalt alleen maar gezelligheid uit. Vanuit de woonkamer kom je in de bijkeuken/eetplaats terecht die eveneens voorzien is van een houtkachel. Met het zicht op de tuin is het hier heerlijk vertoeven. Aansluitend komen we in de volledig ingerichte keuken voorzien van Falcon gasfornuis met 3 ovens, dubbel spoelbak, koelkast en vaatwasser. Vervolgens hebben we een 2e toilet.  1e verdieping: 3 slaapkamers - elk voorzien van ingebouwde maatkasten, volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel, vervolgens heb je nog een wasruimte met toilet.
Verder is er nog 90m2 zolder die ingericht kan worden. Buitenruimte: wanneer je het perceel betreed zal je het oorspronkelijke bakkershuisje zien staan, hier zijn alle technische instalaties voorzien. Ideaal als tuinberging en voor fietsen.
In de volledig omheinde, aangelegde tuin geniet je van alle rust. Rondom de woning zijn verschillende terrassen voorzien alsook een overdekt terras. Het perceel is volledig af te sluiten door het automatisch te bedienen hekken met videodeurbel en geniet van voldoende parkeergelegenheid, er is plaats voor 6 auto’s op de oprit.  Technische pluspunten: Er is een recente hoogrendementsketel geplaatst, in de gehele woning is centrale verwarming op aardgas aanwezig. Zonnepanelen Energiezuinig Thuisbatterij Waterontharder Maak jij van deze verborgen parel binnenkort jouw nieuwe thuis?
Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0486/44.67.30 of justine@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 635.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1976 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
E5M76EG4321T
Makelaar Code
5949261
EPC Waarde
243 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240130-0001888568-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€635.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com