Home Te Koop Huis 1790 Affligem
Klapstraat 58
Kaart

Klapstraat 58

1790 Affligem Huis Te Koop
485 m² wonen
2158 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in een residentiële buurt te Affligem, op slechts een steenworp afstand van de E40 Brussel-Gent, vind je deze luxueus ingerichte woon-werklocatie. Alles wat je nodig hebt, waaronder openbaar vervoer, winkels, horeca, scholen en sportcentra, is binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de treinstations van Denderleeuw en Liedekerke liggen vlakbij.

Op de begane grond beschikt het pand over drie lichtrijke bureaus, een keuken en toilet, allemaal uitkijkend op de volledig omheinde, zuidwest gerichte tuin. Deze werkruimte van 155 m² is gescheiden van het privégedeelte en heeft twee aparte ingangen, beiden voorzien van elektrische sloten, een alarm en camerabewaking. Daarnaast is er een inpandige garage met plaats voor één auto en een sectionaalpoort met codeslot.

Het terrein biedt veel parkeermogelijkheden en enkele paardenstallen die ook voor andere doeleinden kunnen worden gebruikt. Het woongedeelte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit een hal met gastentoilet en vestiaire, een leefruimte met veranda en zonneterras, en een hypermoderne keuken met Miele-apparaten. Verder zijn er drie slaapkamers en een badkamer.

De woning is afgewerkt met natuurstenen vloeren en beschikt over een alarmsysteem, elektrische rolluiken, led-verlichting en een gashaard. Beide verdiepingen zijn toegankelijk via een vaste trap en er is een lift aanwezig voor twee personen. De multifunctionele zolder van 150 m² is voorzien van een nieuw dak.

Dit pand combineert zichtbaarheid en privacy op een perfecte manier voor een woon-werkomgeving, maar leent zich ook voor wonen, werken en verhuren. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem snel contact op via Affligem@immoaccenta.be.

* * *

Klapstraat 58 - 1790 Affligem - In een residentiële omgeving op een boogscheut van het op-en afrittencomplex E40 Brussel-Gent bevindt zich, te Affligem, deze luxueus ingerichte woon-werklocatie voor vrij beroep, zelfstandige activiteit, kangoeroewoning , co-housing e.a. Het pand beschikt op het gelijkvloers over 3 lichtrijke bureel / praktijkruimten, keuken en sanitair alles uitkijkend op de volledig omheinde zuid-west gerichte tuin. Deze 155 m² grootte werkruimte, is gescheiden van het privé-gedeelte en toegankelijk via twee aparte ingangen met elektrische sloten. Een inpandige garage en diverse bergingen afgesloten met een sectionaal-poort met codeslot. Het woongedeelte bevindt zich op de verdieping en is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een lichtrijke leefruimte (66 m²) met doorkijk gashaard. Een hyper-geïnstalleerde keuken met Miele apparaten. Aansluitend op de woonkamer en keuken is er een veranda / leefruimte met terras en trap naar de tuin. Verder zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De tweepersoonslift ( 3 verdiepingen) is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De multifunctionele zolder (150m²) voorzien van een nieuw dak met uitbouw en 6 grote veluxen. Talrijke autostaanplaatsen, een loods met sectionaal poort (hoogte 2,7 m) en enkele paardenstallen die zich ook lenen voor andere doeleinden. Visibiliteit en privacy maakt van dit pand een perfecte woon - werk omgeving. Info: www.klapstraat58Affligem.be en voor bezoek contacteer ons : Affligem@immoaccenta.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 889.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
2158 m2
Bewoonbare oppervlakte
485 m2
Referentie
3M-E-WW1ZKVO
Makelaar Code
5918601
EPC Waarde
160 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0002532303
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
privé - eengezins + kantoor
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€889.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com