Kaart

Rozenlaan 6

1790 Affligem Huis Te Koop
280 m² wonen
226 m² perceel
3 slaapkamers

Ervaar de ideale mix van zaken en comfort met dit fantastisch handelspand, voorzien van een luxe woning op de bovenverdieping. Gelegen op een centrale plek, is dit handelspand recent volledig gerenoveerd en staat klaar om investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een live-work setup te verwelkomen.

Het gelijkvloerse deel van het pand biedt een uitmuntende commerciële ruimte, perfect voor diverse soorten bedrijven. Gesierd door een breed en aantrekkelijk verlicht uitstalraam, kan het een schare potentiële klanten aantrekken. De inrichting is daarnaast flexibel en kan worden aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften.

De bovenliggende woning is een oase van rust en comfort. Het interieur is onlangs vernieuwd met frisse vloeren en schilderwerk, terwijl drie ruime slaapkamers voldoende ruimte bieden voor gezinnen. De lichte en uitnodigende woonkamer zorgt ook voor een warme, huiselijke sfeer.

Dit veelzijdige pand ligt in een rustige straat waar parkeren geen probleem is, maar is toch dicht bij het centrum en uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en verschillende toegangswegen. De nabijheid van diverse scholen voegt nog meer gemak toe aan deze locatie.

Met zijn gunstige Energieprestatiecertificaat (EPC), volledig gerenoveerde elektriciteit en verwarmingsinstallaties, biedt dit pand een zeldzame kans voor diegenen op zoek naar zowel professionele als woonruimte.

Ontdek de talloze mogelijkheden die deze unieke locatie biedt. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op via Michael@immoaccenta.be.

* * *

Rozenlaan 6 - 1790 Affligem - Prachtig handelspand met bovenliggende woning op centrale ligging. Dit uitstekend onderhouden pand is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een combinatie van commerciële ruimte en wooncomfort. Kenmerken van het pand: Commerciële ruimte: Het gelijkvloers van het pand is geschikt voor commerciële doeleinden. Met een ruime en goed verlichte etalage biedt het pand een uitstekende zichtbaarheid voor potentiële klanten. De indeling is flexibel en kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende commerciële doeleinden. Woonruimte: Boven de commerciële ruimte bevindt zich een comfortabele woning met drie slaapkamers. De woonruimte is volledig opgefrist met nieuwe vloeren en schilderwerken. De woonkamer is ruim en licht, waardoor dit een zeer aangename leefruimte is. Locatie: Het pand is gelegen in een rustige straat met parking, dicht bij het centrum met uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer alsook invalswegen. Er zijn eveneens verschillende scholen in de buurt. Gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) en volledig vernieuwde elektriciteit en verwarmingsinstallatie. Dit unieke pand biedt tal van mogelijkheden voor investeerders of ondernemers die op zoek zijn naar een combinatie van wonen en werken op een toplocatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen: Michael@immoaccenta.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 438.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
226 m2
Bewoonbare oppervlakte
280 m2
Referentie
72PPL6758VWN
Makelaar Code
5917704
EPC Waarde
248 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2885651
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
commercieel + woning
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€438.000 / Accenta Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com